Tuesday, December 1, 2020

SHOPEE Guarantee BEST - with direct links!

 Assalamualaikum and good day everybody. Harini, terlebih rajin pulak nak share on "SHOPEE" and items yang Anfaal dah purchase from SHOPEE yang best and only the best saja. Disclaimer, semua barang dalam ni Anfaal beli dan dan pernah cuba and/or pakai ya. So Anfaal boleh lah suggest kat korang semua. 

Link dah siap siap disediakan, kat kedai mana Anfaal beli. Kalau korang click and purchase kat link tu, Anfaal akan dapat sikit comission. Nak bagitahu dulu lah, takut nanti ada yang tanya pulak kan. 


Monday, November 30, 2020

My Cooking Story - Affordable cookwares for all Malaysians!

 Assalamualaikum and happy day everybody! Anfaal nak share satu platform khas untuk suri rumah, ibu ibu, ayah ayah dan semua nya lah. Platform yang mana korang boleh 'SHOPPING' barangan dapur aka periuk, caserole, tapuware, glassware dan macam macam lagi dengan harga yang betul betul murah dan jimat kaw-kaw!