Monday, August 21, 2017

Pregnancy Blog : Susu Kambing Wildan MAMA Premium

Assalamualaikum wbt semua! Seronok pulak asik update pasal pregnancy je. Bukan nak bongkak, bukan share ni sebab nak menunjuk yang dah ada isi tapi share sebab mana lah tau kan, ada ibu-ibu yang tercari-cari jugak solusi kat Google macam Anfaal ni hehe. Sejak dua menjak ni, Anfaal rajin minum susu bancuh untuk ibu mengandung. Haritu minum Anmum (tak minum hari-hari takut baby besar dan berat naik mendadak) Matena perisa coklat tu. Okay je rasa tak de lah teruk mana pun. Tapi since rajin menggoogle ni, terjumpa lah susu kambing yang sesuai untuk orang yang berdarah O+ minum, especially untuk tak bagi anak terkena penyakit kuning, InsyaAllah.


Thursday, August 17, 2017

BOTD : Lizly Oh My Awesome Tint Matte

Assalamualaikum wbt and happy day to all! I would like to share my thoughts on this one lipstick bought at Althea Korea website. I love testing out lipsticks and liquid lipsticks are just my favorite ones because they last longer than a regular stick lipstick. But of course, i can wear any kind of lipsticks according to my mood.


I love their eye shadow and now they have come out with a liquid lipstick as well. I was super excited when i searched for Lizly in Althea's website and see this product came out.

Wednesday, August 16, 2017

Pregnancy Blog : Detailed Scan at Klinik Azalea

Assalamualaikum wbt and happy day korang! Apa khabar hari ni? Baru teringat, tak share lagi kan experience buat detailed scan kat Klink Azalea few weeks back. Buat detailed scan ni sebab Dr. Seri requested for it. Bila doc dah suruh buat, kita buat lah kan. And she suggested to do at Klinik Pakar Wanita Azalea at Ayer@8 Putrajaya. Why do we need to do this detailed scan? Actually, detailed scan or anomaly scan ni is to check the major physical abnormalities in your baby. It could check up to your baby's bones tau and see if the formation of the lips and eyes are normal.

 

Monday, August 14, 2017

BOTD : Althea's Petal Velvet Powder

Assalamualaikum wbt and happy day to all! I would like to share one new item from Althea today. It's their first very own product and i can't even contain how happy i am for them! I wish them more success and new products to come in the future! This time around, i want to share with you my experience using their first ever product, Petal Velvet Powder!




Tuesday, August 1, 2017

Pregnancy Blog : Suntikan Kancing Gigi / Adsorbed Tetanus Toxoid Shot (ATT Shot)

Assalamualaikum wbt and Selamat Selasa. Hari yang ditunggu-tunggu telah pun tiba. Dah nak dekat 4 minggu dah from my last checkup at Klinik Sg. Merab Dalam and today is the day where saya akan kena cucuk ATT. Erk.

Bila dah dengar kena cucuk ni, hati biasa lagi. Tapi bila dah baca macam-macam jenis experience kat blog mama mama yang lain, rasa lain macam dah pulak. Semua baca jenis cerita semua sama jer pulak tu. So, Anfaal pun nak story sikit pasal ATT ni based on my own experience lah yer. By the time im typing this blog, masih lagi tak ada rasa kebas atau lenguh sangat. Cuma kat tempat cucuk tu rasa ngilu je sebab 'terbayang' lagi masa kena cucuk tadi. Haha. So far Alhamdulillah. Masih boleh menaip. 


Ni gambar hari Sabtu yang lepas, ambik sebab ada yang nak tengok baby bump katanya. Ada je baby bump kat situ. Hihi.

Wednesday, July 26, 2017

BOTD : Red tint war: Son&Park Air Tint and Saemmul Tint

Assalamualaikum wbt and happy day to all! It is Wednesday and i feel like sharing some red lips tint today. You can get both tint at Althea Korea website which i will be linking it down below later on. Recently, i have been testing and loving some lip tint, and i look at how long can the tint lasts on my lips. Hehe. Some products maybe saying a water tint but it can be longer lasting than the other tint. Want to know my verdict? 


Tuesday, July 25, 2017

BOTD : LIZLY What a Romantic Palette

Assalamualaikum wbt and hello friends! Today i would like to review LIZLY What a Romantic Palette which can be purchased at Althea Korea website. I fell in love with LIZLY palette when i had their first and now they have 3 variants to choose from. I have all three but the first one broke so i have two at the moment. Today, it will be just about What a Romantic Palette. Will review the third one soon!




Blog Design by Get Polished | Copyright A Life in a Webbis 2017