Thursday, June 19, 2008

kadang-kadang bodek pun menjadi

kadang-kadang bodek bos pun boleh dapat pujian lebih, sedangkan hanya hangat-hangat je.kerja pun, orang lain yang buat.yang bagi nasihat tak dapat ape2.kosong.ambil la semua yang ko nak.nak jadi budak pandai,ambik semua kerja yang ada kat sini.biar attention semua kat ko.happy kan?
supaya nanti nampak macam orang lain tu bodoh,tak cepat belajar,supaya ko yang nampak pandai,semua boleh buat,serba serbi semua boleh.ye lah,tamak kerja.satu hari nanti,baru ko tau,baru ko sedar kot.buat masa skarang ni,biarkan je la.ko bolot la semua yang ko nak,hisap jangan kongsikan kat orang lain supaya ko boleh dapat apa ko nak.pujian.suka kan kalau kena puji?best kan tengok orang lain tak kena puji sebab kerja yang dia buat.walaupun penat,ada jugak buat kerja tapi dia nampak ko sebab ko pun konon rajin buat kerja.
biarkan je lah.orang macam ko ni,semua nak bolot ni,semua nak perfect ni,memang tak lama stay kat mana-mana company pun.perangai ko yang konon comel tu,tak kan ke mana jugak.ko nak buat ape,buat la.lepas ni aku dah tak nak tolong ko lagi dah.ye lah,dah pandai.cepat belajar la katakan.aku pun tak tau ko belajar ape.photoshop,aku yang ajar ko kot.entah.subconscios mind?ko kata benda tu merepek je.sales,aku yang call kan untuk ko.so?ko sebenarnya ape?pembodek. :) senang je cerita.aku bawak laptop aku bagi ko pakai,ye lah..ko kan cepat belajar.tak pe lah,belajar la sampai mati.jadi la yang terbaik sampai mati.tak de sape akan ingat ko kalau perangai ko yang suke bolot tu tertanam kat otak ko sampi bila2.
dah puas dah aku tolong ko,skarang ni,ko jalan la sendiri,budak cepat belajar' :)

Post a Comment