Thursday, July 24, 2008

Uniten.i hope u dont read this.lol

P/s:Bahasa yang digunakan agak kasar.so mintak maaf sape yang terasa ata rase2 yang pmpuan tak layak nak cakap kasar2 macam ni.


I had this feeling yang uniten skarang ni dah over dose kot the VC and also the residents.macam orang gile skarang ni berperang because of the tak boleh keluar atau masuk after 12 thingy.i think uniten dah melampau kot.wtf man.pasal parents tak boleh masuk kelompok la ape la.kena tinggal kan id la ape semua.what's the point?isn't that macam menyusahkan students?parents masuk dalam sebab tak nak anak dia susah kena jalan keluar la ape la.besides,it's our parents.my mum and dad.ada kes ke b4 this yang parents ada rogol anak orang lain?i dont think so.even kalau la nak kata this place ni suci sangat dari laki.tgk la suami2 resident tu.mata keranjang jgk.sama je lelaki.tak de la suci mana pun.dengan cleaner lagi..tukang cuci semua tu ada yang laki.nak kata derang tu baik..ahh...g mampos la semua tu.i've had this experience where ada group TNB ape tah nak repair circuit kat murni.derang tu,nampak je TNB tapi lelaki and then menggatal.cuit sana sini.what the fuck,uniten?tu boleh pulak?why?is it because of derang tu kerja TNB?oh jangan bagi lame alasan like that.dan orang yang kerja ofis murni tu,suami dia boleh plak masuk dalam amik bini dia.apesal bini dia tak payah g bagi id la ape semua kat guard tu?puki btol kan?

another thing is that pasal international students.dah la kita ni di anak tirikan,international students tu plak yang dapat benefit.ni lagi satu yang nak buat i marah sangat2 ni.MPP plak macam taik je.tak pernah nampak progress langsung.ke korang semua tersekat antara student dengan uniten?oh..fuck la.aku tak percaya korang boleh ubah nasib student pun.international students pun boleh berambus masuk kubor.

pasal saman menyaman ni aku tak pernah kena lagi.pakai ID kalau dalam uniten tu aku boleh trima lagi tapi untuk tak boleh pijak rumput,parking tak boleh kat coe and admin (utk budak murni) tu aku rase melampau gile babi.korang apesal suke sangat menyusahkan student?dah la yuran tetiap sem naik.aku rase U lain tadek la plak yuran naik tetiap sem.fasilities pun macam tu jgk.kafe dalam uniten pun ada dua je.satu kat mph satu kat coe.itupun bukak sampai pukul brape la sangat.pastu periuk tak boleh bawak.periuk nasi je then nak halang2 org kuar masuk after 12.puki ko la.

so,mau tak mau..aku dah tulis dalam blog aku.uniten,korang dah la kena sebab saiful.ni nak kena lagi ke?tak takut ke?ingat student ni bodoh ke?jangan main2 dan jangan pandang blakang.aku ramai kawan dalam media.korang tak takut,aku pun tak.chow.

4 comments

  1. wahh. marah betul ye. sabar-sabar. syu pun pernah kena juga macam-macam. kena tengking dgn seorang lecturer ni pun pernah. macam **** je. 1 sem je lagi. then, burgermbiralah kita.

    ReplyDelete
  2. ye btol tu syu..
    dah la tinggal satu sem lagi..
    tapi kesian la adek2 baru kite tu.heheh
    tak pe la..pk project 2 je skang..

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. ahHhhhhhhhhhh.... ni nak tmbah bnyk lagiiiiiii....

    memang sokong 100% ape yang u tulis... MPP??? cm takdek mpp jea kat uniten neh... dah la yuran mahal sewa mahal sume mahal... slama ak blaja kat sni... ak takpernah kenal istilah free... kecuali air n electric... tp... tak lame lg... diorang nk student byar bil electric asing2 plak... tak ckup2 lagi ke mkn duit student... uniten memang suke susah kan student... dah la nk clamp2 kreta org lagi... psl pompuan takley kluar kol 12 tu... takde maknenya wat mcm tu.. kalu uniten suci sgt... tkkan ad yg kene tangkap maksiat ritu smpai langgar guard msok ICU...

    YANG AK PLING BENGANG!!!!
    ak pegi exam... bwak phone... tak fasal2 ak kene fail 1 subject... n retake for the whole sem! yang ak heran... U len boleh je bwak phone msok dlm dewan.. memang la salah ak jgk... tp rmai jea yg bwak msok... last2 ak je yg kene... pas2... dah la tak ckup2 nk mkn duit bdk... kalo u len... bdk fail pown.. retake exam jea... tp kat sni retake stu sem.. bkn ke gila namanya...??? huh? ak wat rayuan... jmpe org admin la.. jmpe SU dean la.. dier kate dah takley wat ape... wat the fuck? logic kea... sbb tu jea... ak kene fail kan.. lagipown... ak kene tangkap bkn sbb meniru... kalo betol ak kene tangkap takpelah... ni phone lam pocket...

    in summary in conclusion in the nut shell... kesimpulan nya...

    formulanya...

    uniten = suka menyusahkan student
    uniten = gila kertas
    uniten = berlagak suci

    sia2 jea ak promote2 kan uniten kat kwn ak dlu...

    ReplyDelete