Wednesday, September 24, 2008

Berbuka puasa :)

All this month of Ramadhan, banyak dah aku berbuka dgn my friends and even my lecturer.
Best sangat sebab lepas ni, bila lagi nak berbuka macam ni.tahun depan dah grad dah semua.rindu nanti :) hehe..time ni la nak rasa lecturer blanje makan.lepas ni sure lecturer suruh kita blanje dia makan.tapi tak pe kan,lecturer kita jugak.. :)

Ni ada la gambar skit2 time bulan puasa ni.. :)




Me and Along - Limau Nipis



Geng Pacak - Anny & Adrin



Amin, Me and Sir TJ (Lecturer) - Alamanda (Time ni Sir blanje Johnnys)



Aqilah Muahx2 & Me - Alamanda

3 comments :

  1. bila nak berbuka ngn syu ngn ain ni pulak?

    ReplyDelete
  2. itulah...
    bile ni syu?
    hish..dah nak hbs pose dah ni

    ReplyDelete
  3. tu laa..
    kalo tak smpt time pose ganti laa. hahah

    ReplyDelete

Blog Design by Get Polished | Copyright A Life in a Webbis 2017