Monday, October 13, 2008

Just what i can think of...


Pelacur,whore,bitches,biatch..and whatever they call them in their own language.Pelik betul orang macam ni.still exists kat sini or even kat seluruh dunia pun.tapi kan,yang lagi pelik orang yang melanggan orang2 macam ni.mmg la,ada orang kata,whore2 ni pakai ilmu la,ape lah.tapi,kalau kita tak cari,mesti tak kena.betul tak?so,kenape nak di cari masalah kan?

Tak tau lah,for me sex is not keperluan.it's nafsu lah.macam perempuan,nafsu shopping,beli barang macam2 tapi kalau tak beli tak mati pun.i dont know,it is just what i can think of right now.maybe one day i will say that sex is actually something keperluan jugak. :)

so,nak dijadikan cerita,i went to chow kit just now.with unidentified person lah kan.We just went there sebab nak tgk keadaan kat sana la.Macam biasa,bapak2 ayam sentiasa menunggu tepi2 jalan,menarik pelanggan2 untuk melanggan anak2 ayam dia tu.tapi,walaupun anak ayam tu mmg seksi habis,tapi bukan perempuan.dalam erti kata lain,nyah atau bapok.(mintak maaf sape yang terasa).kenape golongan ini yang orang lelaki cari?ye lah kan,dengar mmg geli,tapi kalau tgk mmg boleh stim orang laki ni.pakaian derang kalah perempuan.aset2 derang kalah perempuan.(ye lah,dah palsu..mmg la kalah golongan perempuan ni).tapi,ntah lah.macam la tak de benda lain derang ni nak buat.duduk tepi lori,posing maut punya.haha.hadoh.ape nak jadi ni!bukan nye nak cakap suruh hapuskan derang ni cuma macam pelik,ape lah yang ada?

This is just what i can think of right now..sape2 yang nak langgan,sila kan.aku taknak masuk campur hal korang ni.cuma la kan,korang ingat2 je la..yang layan korang tu,laki jgk.hehe..

5 comments

  1. Yeah, true. I cant imagine being blown by a guy!

    ReplyDelete
  2. euw! blown by a guy. euw. its just so wrong.

    ReplyDelete
  3. kenapa,mengapa,dimana,bagaimana..wah terterbit pelbagai soalan pula dalam kepala ni...semoga tuhan memberikan hidayah dan petunjuknya kepada mereka-mereka ini.amin.

    ReplyDelete
  4. seperti yang denel katakan... orang lelaki cari nyah sebab???

    either they gay (most probably not)
    OR
    nak unforgettable 'Blow'

    ReplyDelete
  5. lol~suke g kajang jalan2 cr bapok.sumpah bes.bdn derg.fiwit.tip top XD.wakakakakak

    ReplyDelete