Monday, October 6, 2008

Raya 2008

Tahun ni raya macam palat skit la.tapi tak pe,still maintain je duit raya.itu yang penting.haha :D
neways, raya tak banyak sangat ambik gambar.amik gambar sendri2 je la jawab nye.syok sendri.tahun ni raya kat kedah dulu.best la Pekan (amirul faizal) datang beraya kat kg cek~ haha...lagi pun tahun ni raya asik g TESCO mergong je.hish..smpi nak dekat balik penang pun sempat lagi g tesco tu.macam kat kl tak de tesco je.haha...tak pe lah...tetap best sebab dah lama tak beraya kat alor star.selalunye petang raya pertama tu je baru sampai alor star dari penang.tahun2 seblum ni asik raya penang je.tahun ni tuka angin....~ so,ni la gambar raya syok sendri..hehe..



Ano dan aku~ Tu aku mekap kan ano tu..natural kan? :P



Aku dan Nafis~



Mama ku dan anak buah nye~



Cheh~haha



Raya ke-2.Berkebaya~

7 comments

  1. darling ur baju raya bunga2 biru tu sebijik cam mine...owh sama harus pakai sekali ni hahahah

    ReplyDelete
  2. i suka baju kurung bunga bunga u tu..simple but sweet sangat2..erm, mahal tak?

    ReplyDelete
  3. bila nk buat open house dee? hehe

    ReplyDelete
  4. ye ke fiez~ seriously sama?well mesti pakai sama nie :D

    mia~ bajutu sangat lah murah.satu rm60,2 rm110,3 rm150 :)
    kat bawah tesco mutiara dsara darlin.

    syu~ open house?alorh..tunggu syu dlu la buat.hehe

    ReplyDelete
  5. alamak, syu tak buat laa.. haha.. tak larat. dulu pernah buat. bilangan yg dtg mcm kenduri kahwin.

    ReplyDelete
  6. oh i bought at carefour wangsa maju for rm50 hehehe.... ;P

    ReplyDelete
  7. haha fiez...seriously..bile nak buat open house ni kat umah sini? :P

    ReplyDelete