Monday, February 2, 2009

Tagged.





1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag.


:Sury namanya.Adik kepada Shuk,rakan SMKM dulu.Peminat Erry Putra sejati.

:10 fakta mengenai diri sendiri.
-Suka nyanyi.
-Suka menari tapi tak reti sangat pun.
-Ada ramai kawan lelaki dari perempuan.
-Suka tengok tv lewat malam.
-Tak suka sushi.Yeak.
-Tapi suka teppanyai.Yum.
-Berat badan dah turun.isk.
-Suka kucing sangat2.
-Suka shopping benda murah2 sahaja.
-Suka gadgets.

:10 penerima awards
-Syuhada.
-Denel.
-Liyana Saidi.
-Edrie.
-Shafie Mactel.
-Rui.
-Afiq.
-...
-...
-...

:Kena melawat ke?Tak pe lah nanti nampak macam kena paksa buat tag plak.
biar le derang yang melawat blog ni pastu kalau rase2 nak buat tag ni,
buat je. :)


5 comments

  1. ehem2..rase cam kne perli plak:
    wakakak..harap maaf..itu ayat baby..hehe..
    hanyalah copy n paste:P
    ngeeeeee~

    ReplyDelete
  2. yg ni :
    :Kena melawat ke?Tak pe lah nanti nampak macam kena paksa buat tag plak.
    biar le derang yang melawat blog ni pastu kalau rase2 nak buat tag ni,
    buat je. :)
    ngeh3

    ReplyDelete
  3. oo.akk mmg malas nak g satu2 blog tu ha.
    sbb derang followers mesti tau la tu ada tag.
    isk

    ReplyDelete
  4. nanti syu buat ye.. tgh cari ilham. heh heh.

    ReplyDelete