Tuesday, March 31, 2009

Ada orang cakap

Ada orang cakap aku ada ramai kawan lelaki sebab aku hantar gambar lucah kat derang.HAHA.

Ada orang cakap aku pernah have sex dengan orang lain sebab tu aku ada ramai kawan lelaki.

Ada orang cakap aku ada boyfriend sedangkan aku tak ada pun.

Ada orang cakap aku ni playgirl sebab aku ada ramai kawan laki.

Ada orang cakap aku gunakan kecantikan aku (CANTIK KE AKU NI??!?!?!!) untuk mengorat orang lelaki sebab tu aku ramai kawan lelaki.

Ape lagi korang nak cakap pasal aku hah?Tak puashati kasi taboh ah kat muka aku,cibai.

Untuk KO (orang yang cakap aku macam2 ni), aku tak nak tengok muka ko lagi,aku tak nak jumpa ko lagi,aku tak nak ape2 dari ko lagi.PAHAM.

8 comments

  1. i like haters.i like backstabbers. i like to see their expression when they failed to bring me down.

    gua takkan cakap "be strong,gurl" atau "titew faham perasaan kamoo",sebab gua tau lu bukan jenis amik pusing semua ni.instead gua akan cakap "go,tiger".eh cam x kena ja.hahaha.

    ReplyDelete
  2. oyeh.lepas ni ramai lagi lelaki akan add aku sebab aku bagi gambar lucah kat mereka.hahahaha..

    fak them.

    ReplyDelete
  3. asal i tak penah dpt gambar2 tu?? dem! cmni la.. kita tak bkawan! ;p

    eh takde bf? ok2 tu berita baik bg kami semua.. huehueheue.. zzz

    ReplyDelete
  4. maybe aku patut kasi gamba *koff*bugil*koff* aku gak la kat org supaya aku cepat popular.haha!

    ReplyDelete
  5. nk bagi jugak ah. aku pn gak rase femes. wakowkaowa.. ups..

    ar teri. ko nak gamba ke. jap aku nak snap. ko nak aku bogel teros ke nak aku pakai boxer. wakakakkakakakak gei gile

    ReplyDelete
  6. haha.use the formula guys..use the formula.snap pics and then sent it to other girls.haha

    ReplyDelete
  7. ade orang cakap you ni mokgeng, betulke? weee :)

    ReplyDelete
  8. Haha mokgeng.lol..
    aku kan emogo yam~ :P
    hang la mokgeng...hehe

    ReplyDelete