Monday, May 4, 2009

Aku nak cakap sikit.

Hello semua.Assalamualaikum.Aku nak cakap sikit lah.Pasal hidup aku yang tak seberapa nak best ni kan.Ye lah.Aku tengok hidup keluarga Kardashian lagi best dari hidup aku.Jadi,kira hidup aku ni tak seberapa nak best la.Aku suka berangan.Berangan aku ni ada adik beradik lain.Sedih tak?Kalau tak,tak payah korang nak sebok baca ape aku nak tulis kat bawah ni.Buang masa korang je.

Dari ape yang mak aku cakap,aku dulu ada seorang abang.Tapi meninggal.Aku tak tau meninggal macam mana.Keguguran ke ape ke aku tak pasti.Jadi,lepas tu muncullah aku.Haha.Best best.Aku pernah jadi 'The Most Beautiful Baby' tau.Masuk contest ape tah.HAHA.Sampai skarang aku berangan aku ni konon cantik.GelakKuatKuat (GKK) *translate dari LaughOutLoud (LOL)* Lepas aku,mak aku kata aku ada lagi sorang adik.Tapi aku tak pasti lelaki ke perempuan.Aku nak lelaki.Sebab nanti boleh la aku buli cam siak je.haha :P Aku suka membuli orang dan budak kecik.Tunjuk garang sikit,biar derang takut kat aku.Lepas tu aku beli mainan robot tunjuk kat derang.haha.macam budak-budak la perangai aku ni.

Jadi *aku asyik nak tertaip 'So' je*, haha , aku hanya tinggal kawan-kawan aku je.dan jugak komet.kucing kesayangan aku tu.Kawan-kawan la tempat aku mengadu domba,tempat aku bergumbira,tempat aku bersedih.Semua sebab kawan-kawan aku.Aku sayang sama kawan-kawan aku.hehe. :) Aku skarang ni ada kawan baru.Tapi tak jumpa lagi dengan dia.Kawan kat facebook je la.haha.tak pe,suatu hari nanti mesti aku jumpa dia jugak.Jadi,aku tak risau. :) Nama dia Jimo. GKK. Sebab Redha aku dah jumpa.Hehe.

Oh ye,berbalik ke topik aku dan adik beradik.Aku suka ada abang.Best.Sebab abang ni,dia konon je tak caring,tapi sebenarnya dia sangat la care.Kalau kakak (mintak maaf la ye sape yang 'kakak' kat sini) aku tak suka.Sebab kakak dia macam nak compete dengan adik dia dan adik dia pun nanti nak compete dengan kakak dia.Aku jenis yang pantang di cabar.Jadi,aku tak boleh ada kakak.Hehe. :) Kalau adik aku dah cerita kat atas kan?Aku nak adik lelaki.

Bestnya ada adik beradik.Aku suka.

Post a Comment