Wednesday, May 20, 2009

Amin (LOL)

I just read Amin's blog and for God sake,sangat lawak weh ape ko type tu!haha.walaupun sepatutnya macam konon tak de la lawak ape pun.biasa2 je tapi aku cam tengah bayangkan orang yang kena tu,isk..peritnya hati.haha. *jahat ke aku buat cam ni weh?Kalau ye,sorry la ye sebabnya aku memang macam ni*

Oh ya Amin,thanks untuk lagu-lagu yang semalam ko bagi kat aku tu.termasuk la lagu yang aku tak mintak tolong ko carikan tu pun.Wah wah ko dah tau taste aku skang ni.Haha.bagus la cam ni bleh aa kasi aku lagu lagi weh~ *jangan kedekut dengan aku pasai lagu....haha :p*

Aku ni kat KDU ni weh.hehe.*rajin aku datang college.nak enroll masuk KDU aah.* balek umah kang aku nak dload balik album smalam tu ha.isk.dah la nak dekat 15min pulak dah DC kan internet aku smalam.tapi ko kate takbest plak kan..isk..ragu2 ni weh.haha.tak pe la.biar aku nilaikan sendri.hoho.

ape2 pun,jom join aku gelak2.haha.aku memang suka gelak cam orang gile.lol.weh,ada ape2 roger saje aku.hehe.ko nak cakap pasal Secret Recipe ka,ABC ka,Rojak ka,Satey ka,Ikan Goreng ka,Sambal Belimbing ka,Sambal Belacan ka,KFC ka,McD ka,Pizza ka semua boleh aa~ janji bukan sushi.haha.aku tak lalu.

Sekian~

5 comments

  1. pasni layan southern rock ah nak?lynrd skynrd jom.haha.

    ko rasa aku mulut jahat ke ah?badd badd mouth!

    ReplyDelete
  2. Haha.mana mana mana?Lagunya nak cari mana?heheh.mari aa layan~ :D

    mulut ko jahat?aku rase cam tak saje.hoho.mungkin sebab aku tak terasa kot.

    ReplyDelete
  3. nanti aa aku send.

    ntah,mulut aku mmg jahat kot.janji x hipokrit.

    ReplyDelete
  4. Haha.Yeah.Chillis.Come come to OU. :D

    ReplyDelete