Thursday, May 21, 2009

Argh~

Argh.Aku skang kalau online je mesti nak masuk website HowStuffWorks tu.adoi la.makin banyak la benda aku nak kena baca skang ni.haih.addicted weh kalau korang jenis yang suka explore macam aku ni la kan.Dulu Wikipedia.tapi wiki sejak dah jadi cam lembab gile,aku bernomad ke HowStuffWorks pulak.Haih.Addicted argh!Aku sampai naik pening baca.tapi nak baca jugak.haha.degil orang kata kan. :P Tak pe aa.sebab kadang2 ape aku baca tu bukannya aku hafal pun.hehe. saje2 je nak tau ape cerita disebalik mee udang dia kan.

Ni aku nak baca lagi kat website tu.muahahaha..jangan nanti aku jadi gila sudah.gila HSW.bukan highschoolmusical ke ape tau.lol. :P

Post a Comment