Sunday, May 31, 2009

Dinner ku.

Hari ni aku nak cite pasal makanan.Pasal dinner aku untuk malam ni.saje je nak cite pasal makanan.Supaya korang baca dan lapa.Sorry untuk sape2 yang lepas ni terus dapat gastrik ke ape ke sebab tahan lapar.bukan niat aku pun nak buat macam tu kat korang ok.Sorry jugak untuk sape2 yang bila baca entry ni,lepas tu mencari2 makanan yang aku post ni tapi tak de atau tak boleh nak didapati.hehe.sebabnya,aku saje nak torture korang. ;p Maaf ya.niat ikhlas ni.hehe.

So,dinner aku untuk malam ni ada sate,keropok lekor dan pau.haha.pau weh makan untuk dinner..tak pernah2 aku buat.variety tak dinner aku?lol.

so,tatap la gambar ni.tak de la banyak pun.saje je letak~~ lala. ;p

 

31052009996 *YE aku tau aku kaki pelahap*

31052009992

*Sate.Yum Yum*

 31052009993

*Pau Daging*

31052009994

*Waduh waduh.sedap kok*

31052009995 

*Keropok Lekor & Pau*

2 comments :

  1. sedap giler!! da lame xmakan.. hhe.. suri pergi makan sate, xajak pown.. :(

    ReplyDelete

Blog Design by Get Polished | Copyright A Life in a Webbis 2017