Tuesday, May 12, 2009

Girls Day Out

Semalam aku,zatie dan dayana lepak-lepak lagi.Mula-mula aku ambik zatie kat rumah dia.Lepas tu lepak kat Coffee Bean kat OU.Lepak-lepak zatie pun sms dayan.tanya dia balik kerja pukul berapa bla bla bla.Lepas tu,dayan memula dia tak nak datang.tapi lepas tu dia nak datang pulak.jadi,tak pe lah.aku dengan zati pun tunggu je la dayan kat coffee bean tu.lepak-lepak sambil aku meng'online'kan diri aku.pada masa yang sama,zatie pun cerita pasal kedai pakaian dalam LaSenza.HAHA.bukan cerita yang best.cerita yang tak best!geli geleman aku dengar.dah la aku minum air sunrise *syorkan oleh syu,hehe* tah macam mana aku rasa cam nak termuntah pun ada bila zatie cite tu.HAHA.tapi nasib baik la tak muntah.kalau tak,buat malu aku je.haha.lepas tu dah la orang yang main piano tu makin lama makin kuat pulak bunyi dia.aku dengan zatie cakap pun macam kena jerit-jerit.haha.chis.

Lepas tu,dayan pun sampai.dia pakai baju cats.hehe.kaler pink ada rama-rama besar.hehe.zatie nampak dayan datang sebab dia pandang ke luar,aku pulak dok tengok dapur coffee bean dari tadi.muak dah aku.haha.nasib baik dayan datang jugak.lepas tu,cerita-cerita la pasal kerja dia ape semua.dia dalam QC (QualityControl untuk Top Glove).Lepas tu topik hangatlah, 'nak makan kat mana?'.Haha.payah gila la nak buat keputusan.akhirnya Johnny's jugak menjadi pilihan sebab dayan tak boleh makan fast food. *dia main betting dengan bf dia.GKK* jadi ke johnny's la kami.sebelum tu pi Cold Storage dulu sebab aku nak beli bateri kamera aku dan dayan nak beli makanan anak kucing dia.lepas tu,baru kami pi johnny's.dah tu jalan nak pi johnny's tu lalu la kat depan kedai RENOMA ni.haha.mula la topik hangat lagi pasal tu.GKK.

Kat johnny's pulak,bila ktorang masuk je,zatie cakap ada satu kumpulan orang putih ni,ada 3 orang semuanya,ajak ktorg duduk satu meja makan dengan derang.aku tak dengar ape pun.dayan pun tak dengar.haha.nasib baik dayan tak dengar,kalau tak mesti dia dah pi makan dah sebab makan free.haha.lepas tu mula la ktorg fikir benda bodo2.HAHA.macam,lepas makan tu nanti tiba-tiba orang putih tu cakap 'come come,one world hotel' cam siakkkkk!HAHA.bodo la.tu ayat zatie la tu.hahaha.adoi lah.jadi,ktorg pun order la makanan ape semua.tiga2 minum air suam je.aku sebab dah minum sunrise tu.zatie pun sama,dia order air vanilla coffee base tah ape tah,manis..jadi ktorg order la air suam saje.dayan tak pasti kenape sebab dia memula order air aloe vera tapi lepas tu dia tukar pulak jadi air suam.lantak la~ janji minum.haha. :D

dah habis melantak,ktorg pun nak balik la.waktu pun dah malam dah.tengok-tengok dayan kena beli timun pulak.jadi,lalu lagi la depan RENOMA tu.haha.topik lagi.haha.gila kan?tak pe.gila-gila tak pe la kadang-kadang.GKK.jadi,beli la timun.mahal betul.katanya organik.tak tau la betul ke tak.haha.cincai saje timun 2 batang rm3.fuh~ lepas tu,masing-masing balik.dengan haluan sendiri.hehe.aku hantar zatie balik lepas tu aku pun balik rumah aku.. Amin~ :p



Johnny's untuk kali kedua bulan ni.HAHA.

Tiga air suam.ye.isi semula percuma. ;)

Cerita La Senza zatie ke dayan.hehe.

Ada brani ke nak tuang?

Alah.kamera ni kasi aku nampak gemuk ah~

Aku dan dayana. 

Aku dengan zatie.

Post a Comment