Monday, May 18, 2009

Hari ini hari?

Hari ni hari Isnin.tapi aku rasa macam hari ahad.haha.sebabnya ayah aku cuti,lepas tu aku pulak tadi g imegresen.buat pasport satu family aku.wah wah rm900 ayah aku spend harini hanya dengan sekeping buku yang ada lebih kurang 32 muka surat.Argh.bukan nya aku nak pi mana pun dalam masa terdekat ni.buat ape la buang duit buat pasport.haih.

Aku ingatkan nak pi pagi2 buta tu buat pasport.Tengok2 tengahari pun mak aku tak kejut aku bangun lagi.Alih2 sayang aku yang kejut.HAHA. *tenkiu sayang* aku tak de la terus bangun.guling2 dulu.hehe.tengok kat luar tingkap,keta WAJA ayah aku takde.adeh.takkan derang pi imegresen tak kejut aku kot.ni nak marah ni kan?hehe.Lepas tu aku dengar ada bunyi TV kat bawah,so kiranya mak aku ada la. *naseb baik* Aku sambung tido balik lepas tu.haha.bukan tido,guling2 saje.

Dah tu,aku bangun,mandi ape semua,duduk depan TV tengok 'Lipstick Jungle' ayah aku pun balik.Dari main golf.oho.aku ingat ayah aku kerja sparuh hari since mak aku ada kat umah.tengok2 dia pi main golf.hehe.lepas ayah aku balik,dia siap2 mandi ape suma,ktorg pun pi la pejabat immegresen kat pusat bandar damansara tu.

Sampai2 je,aku tengok la tak de la ramai sangat orang.kaunter pun banyak sampai 30 kaunter kot.nasib baik tak payah tunggu lama sangat.ada la dalam 15min kot.dengan ramai orang,aku kira tak lama la aku tunggu.so,no giliran aku 1320,kaunter 22.HAHA.dah pulak gambar aku kena reject.adoi.amik gambar baru lagi.chis.tak pe.gambar lama aku boleh buat simpanan.haha.lepas dah bagi borang ape semua,kena tunggu untuk bayar pulak.tunggu je la.nasib baik tak lama jugak.tapi aku macam dah mengantok dah.haha.bosan2.

Lepas dah siap semua,famili aku pi makan kat secret recipe kat pusat bandar tu la.aku memang serious mengantok,aku main order je makanan tah ape benda yang berada di dalam kepala aku. 'Chicken Cordon Bleu satu,Ice Lemon Tea satu'.tu aku ingat aku pesan.haha.lantak la.janji aku makan.haha.

Lepas makan tu,terus balik~~ Haih.MENGANTOKKKKKK!

*mummy saya baca majalah.ada my tok dalam the mag.*

*Menu.gara gara bosan*

*banner kek Ben10*

*Mak dah ayah ku*

7 comments

  1. sibuk aje nak follow gua!

    gua pergi secret recipe lu pun sibuk nak pergi,cih!

    haha.

    wei appa tanak pakai caddy ke?

    ReplyDelete
  2. Haha.mak ayah aku nak pi makan sana.mana aku tau ko pi secret jugak.aku balek baru tau.muahaha~

    appa dia tak main golf lagi.hoho.tunggu aaa~~ :P

    ReplyDelete
  3. argh.biar aa.secret recipe tu untuk semua orang pi.lol :P

    ReplyDelete
  4. memang pun.saja provoke.ko kan tadak emosi lol.eh kan?

    ReplyDelete
  5. Haha.aku memang tadek kesan kalau orang provoke macam ni.mai depan2 provoke baru kacau emosi aku.lol :P

    ReplyDelete
  6. siot.aku macam terasa la.haha apasal ah ah?

    ReplyDelete