Saturday, May 23, 2009

Jalan-jalan XD

Semalam aku pi jalan-jalan dengan kawan baik ku [painkiller] dayan.Memula ingat nak pi OU saje.sebab adik dayan,ikin tu nak ikut pi jumpa erry.Tiba2 on the way ke OU tu,ikin sms cakap mak tak bagi ikut pulak.alang2 malam kena pi IB,aku dengan dayan pun memutuskan untuk ke KL.

So,ktorg pi la pavillion.hehe.dah tu parking ada je.cuma tempat nak minum tak de.chis.ktorg pi Starbucks,penuh.The Loaf,penuh.argh!tensi aku.dah la aku tengah dahaga time tu.haha.isk.kalau dapat minum air iced lemon tea ni,fuh~ sedappp~ argh.semua penuh.cam haram je.last last ktorg pi Old Town Signature.kat dengan KFC la,Sasa la ape tu.duduk situ nak dekat sejam jugak aku rase.haha.bukak topik hangat ni~ lol.sambil2 mensurfing menggunakan ipod aku,aku pun tunjuk la si polan ni..si polan tu..HAHA.siape tu tak bleh la aku nak kasitau kan.nanti mengaibkan pulak si polan2 tu.GKK. ;p Dah tu nak bayar la kan minuman ktrog.Fuh mahai gile aa~ mentang2 signature...isk.

Lepas tu,ronda2 ah dalam pavilion tu.pi forever21 la,pi epi center la,nichii,topshop..semua aa.kalau boleh nak masuk semua kedai kat situ.sebab nak tunggu erry tu pukl 8pm baru start.haha.time aku kat pavi tu,dalam pukul 5 lebih kot.argh.tatau nak pi mana.lepas tu aku pun mengambil keputusan untuk membeli barang untuk asyraf.hehe.since aku dah bli kat naquib so kali ni asyraf la pulak.hehe.aku tanye dayan,nak beli ape ekh?ish ish ish..susah nak bli hadiah untuk budak laki ni.hehe.last last,ada jugak aku bli hadiah.so,dah bayar ape sume.aku dengan dayan pun pi la turun tingkat bawah.dayan nak solat ape sume,then lepas solat tu,pi beli roti sebab lapar sangat.haha.then singgah mercato beli makanan kucing untuk kucing dayan.

then,on the way to Laman Santai kat IB.dah la hujan rintik2.aku call erry,tanya dia kat mana.hehe.dia kata dia on the way.dia tanye aku,hujan ke.aku jawab aa..rintik je.haha.then terus pi IB.pi IB pulak,cam ada event ape tah kat situ kan..so,aku yang dah pakar ni aku keluar balik then masuk balik ikut blakang,ikut balai seni lukis negara tu.ada je parking.aku sampai,tapi MC nye tak sampai lagi.haha.biasa lah tu,diva. :P 

dah tu,ktorang makan kat laman santai tu.malam ni ada RTM buat ape tah,rekod event tu.so kira nanti ada la muka aku enterfrem tapi aku tak tau la masuk dalam rancangan ape kan kat RTM tu.hehe :D 

*Aku suka gila baby ni.haha*

*Me and my front camera phone :P*

*At Laman Santai,IB*

*Old Town Signature*

Post a Comment