Saturday, May 30, 2009

KL Jerubu~

Halo.Harini aku tak buat ape sangat.Cari pasal FTP untuk Windows Live Writer ni,dengan baca buku Sophie Kinsella, ‘Shopaholic Ties the knot’ yang aku dah ada berabad dulu.Aku pernah baca buku ni skali.hehe.Lepas tu dah tak baca dah.Tinggal je kat tepi.Ok enuff pasal aku baca buku.Bukan bizzare pun.GKK.

Ok la harini hari sabtu kan?Ayah aku agak sebuk arini.Buat ape tah aku tengok kertas2 banyak kat atas meja makan,dengan laptop la ape semua.So,aku faham la yang ayah aku bz.Mak aku pulak time aku lepas mandi tu dia suh aku pi beli makanan kat kedai blakang tu.Kata pukul 3pm baru nak suh aku gerak.Lepas tu tak jadi plak nak beli.Nak kuar trus nanti.So,tak pe lah.hehe.Tu yang aku tulis entry seblum ni tu. :D

Dah tu dalam pukul 5pm cam tu aku dengan famili pun kuar makan.Aku agak dah mesti pi KL.hehe.tapi tak teragak pulak nak pi Ampang Park.Lama gile oo aku tak makan sini.Dulu boleh nak kata tetiap malam jugak makan kat satu kedai kat sini,nama Cozy.On the way nak ke KL tu,ayah aku lalu DUKE.hehe.Aku yang duduk blakang ni,tau2 je la dengan ipod aku la ape.Membosankan~ Aku pun mula la amik gambar.Baru aku perasan,KL jerubu.Choih~ Patut la aku cam sakit tekak je ni.haih.

Oh ye,smalam mak aku beli buah buahan tempatan.Hehe.lama aku tak tengok buah manggis dengan rambutan kat umah aku.Tempting weh~ Aku suka gile rambutan dengan manggis!hehe.

 

P5302259

*KL yang jerubu*

P5302250

*Solaris Mont Kiara.Nak pi sini la one day*

P5302253

*Jerubu choih~*

P5302252

*Aku yang bosan~*

P5302255

*Ape yang terjadi kat seat blakang keta. ;p*

P5302257

*Plaza Tol Kat Depan.Bayaq Woih*

Post a Comment