Friday, May 22, 2009

Liv Kristine dan Tshirt Emperor

Hehe.dari tajuk pun dah tau ape benda aku dengan amin dok chat kat msn.haha.Liv Kristine tu bekas penyanyi grup Theatre of Tragedy.Sape tatau pi la google.maleh aku nak terangkan sejarah ape sume pasai band ni.haha. :P Lepas tu tak semena-mena aku tengok la kat msn aku tu, 'Vaskania is writing....' punya la lama.haha.ape benda la dia dok type panjang2 aku cakap dalam hati..tengok2...dia dok lukih gambaq tshirt Emperor dia yang hilang tu.adoi~ sedih bebenar dia tshirt tu ilang..

Sabar ye amin,mungkin dah kena makan ikan time banjir aritu kot~ :S



*Alolo.comel nye~*

4 comments

  1. tragedy sial ilang b aju huhu.

    wei wei aku baru dgr liv kristine nyanyi dalam french.gila babi seksi sialllllllllllllllllllllllll!haha.

    ReplyDelete
  2. Hoho.memang tragedy.aku pernah ilang baju yang aku paling sayang.walaupun tak mahal,memori tetap ada.isk. :(

    Hoho.dalam french??wah wah.seksi cemane tuh?haha

    ReplyDelete
  3. tau takpe.hu sedih siot.aku sumpah sapa curi shirt aku tu jadi gay kalo dia lelaki,kalo dia perempuan dia jadi lesbian.grghhh.

    dia nyanyi lagu image tuh dlm french.gila minah ni kejap nyanyi norwaykarang german,jap lagi french.bahasa melayu bila lagi kann?

    ReplyDelete
  4. Hoho.aku nak dengar dia nyanyi dalam arab~ :D

    ReplyDelete