Monday, May 25, 2009

Orang berlagak takkan ke mana. ;)

Oh ye aku melawat blog kawan-kawan aku tadi.saje lah kan dah lama tak melawat blog derang ni.So,aku terstop kat satu blog kawan aku ni.bukan kawan aku pun la.bekas 'kawan' aku.aku pun baca la..latest entry.hehe.aku baca,tiba2 rasa macam,eh ape mamat ni cam blagak gila?haha.lalu aku pun gelak sorang2.hihih.sebab ape tau?sebab dia berjaya lah dalam hidup dia.

Nasib la aku tinggalkan dia.kalau tak,mesti dia tak dapat nak achieve ape yang dia dreams tu kan?So,thank to me.dia dapat beli kereta yang dia nak sangat2 tu dengan hanya baru kerja 3 bulan saje.alhamdulillah.hehe.HAHAHAHHAHAHAHA. (aku gelak tu ada makna tapi aku tak nak bagitau kenapa).ada gaji beribu2.hehe.bagus2.senang skit idup dia.haha.ye la dulu dok kata dia tak de duit la ape la.skang ni dah banyak,boleh la beli ape dia nak kan?alhamdulillah weh.idup ko dah senang.aku suka.

Oh ye,aku bukan mata duitan.dengar tu.aku memang tak pandang pada duit untuk seseorang lelaki.alhamdulillah lah kalau suami aku nanti kaya.perhaps lagi kaya dari orang tu kot,insyaallah.tapi aku tak pandang itu semua.aku nak benda yang orang tu tak boleh nak bagi kat aku.benda tu ada kat lovayava aku skang. ;) dan aku sangat bertuah sebab dapat dia.Love you my lovayava. 

Cuma satu benda aku nak cakap kat orang tu, "aku tak tipu.ko yang tipu.banyak ko tipu aku.so be it lah.dunia ni karma.mungkin lepas ni aku akan kena sebab dump ko.tapi stakat ni,tak de benda buruk lagi jadi kat aku mahupun ko.ko dapat kereta.ko dapat duit.ko dapat achieve ape ko nak.bagus lah.aku pulak dapat life aku.hidup mati aku.orang yang aku sayang.benda lagi penting.bukan macam benda2 yang tak boleh dibawa ke kubur. :) aku harap ko selamat,kat mana2 ko berada.bukan stu ugutan ke ape.just..semoga selamat."

Oh ye,aku punya blog,aku boleh type ape aku nak. ;)

2 comments

  1. is it? new car? woah! wondering kete apa tu eh~ huhuuuu

    is oke dee, life ni macam putaran roda rite? so sumetimes kite kat bwh n sumetimes kite kat ats..just bersyukur apa yang kite ada..jgn terlalu sibuk hal didunia..

    babe! r u going to urbanscapes?..y not i`ll see u thr with your lover~cant wait to see you =)

    ReplyDelete
  2. hehe.yeap yana.life's full with ups and downs.hehe.

    yeah~ come come.join me as well yana.might see us there.

    muahx! XD

    ReplyDelete