Saturday, May 9, 2009

Outing.

Aku plan nak buat outing dengan rakan-rakan aku.Dayana dan Izzati beserta boyfie masing-masing.Tapi nak pi mana weh?Cepat lah tetapkan tempat supaya the 6 of us boleh pi jalan-jalan.Enjoy-enjoy.bergumbira.

Mana weh mau pigi?

  • Sunway Lagoon (hitam la boyfie aku nanti.isk)
  • Genting Highland (Dayan+Syahrul selalu sangat pi)
  • Melaka (jalan jalan amik gambar saje)
  • Port Dickson (minum air kelapa pun best)
  • Pavillion (tak tau nak buat ape kat sini.jalan-jalan kot.tgk wayang ke)
  • Bukit Tinggi (sini cam best jugak.ada Japanese house)
  • Langkawi (cam haram sape pun tak bleh pi sini.haha)
  • Aussie (HAHA.sape vote yang ni aku sekeh kepala sorang2.)
  • Umah aku (ha.paling jimat dan senang tapi membosankan gila babeng!)
  • Lain-lain idea. (cepat kasi idea korang)

2 comments

  1. Perth,Australia babe
    Hahaaha
    Meh la~~

    ReplyDelete
  2. Haha.tu aku nak pi sorang je. XD
    tunggu weh~ dalam proses nak bertanya lagi ni.ha

    ReplyDelete