Tuesday, May 26, 2009

Tak Tahu.

Hurm.Kadang2 aku tak tau,aku buat ni betul ke,salah.Kadang2 aku ragu2,ape yang aku buat ni dia suka ke tak.tapi yang aku tau,setiap benda yang aku buat,ada sebab.Kalau nak argue,aku ada point aku sendiri kenapa aku buat macam tu.

Ramai orang takut nak argue dengan aku.aku pun tak tau kenapa.mungkin sebab aku ni keras kepala kot.ape aku cakap aku akan defend kan sampai mati.kalau aku salah pun,aku akan buat benda tu sampai jadi betul.putar belitkan sampai fakta tu jadi betul sebetulnya.mungkin aku dikurniakan otak yang boleh mengingat semua benda yang orang lain cakap kat aku.tapi,kadang2 aku tak ingat jugak.heh.biasalah,manusia.

Tapi,kalau aku ada buat salah ke ape,cakap je la depan2.Bukan aku tak boleh trima 100% pun.yah,maybe aku akan argue jugak kenape aku buat macam tu and all.Tapi,kalau aku rasa benda yang aku salah tu memang salah,aku akan terima dan cuba untuk berubah SEDIKIT SEDIKIT. ;) So,tak harmful pun kat semua orang kan?


Post a Comment