Monday, May 25, 2009

Urbanscapes

Whoua~ Aku nak pi Urbanscapes!!Argh~ hehe.Harga tiket dia boleh diterima this time.RM25 (presale) and RM35 (at the door).Aku pun tak tau kenape seblom ni aku tak boleh nak beli tiket dia macam mahal sangat.hehe.tapi kali ni,aku dah booked hari 27 Jun 2009 ni bersamaan dengan hari Sabtu,pukul 12pm-12am.haha.sampai bengkak aku nak duduk kat KLPAC tu nanti.wah wah.

Irfan kata nak teman aku ikut.I don't know wether you'll like it or not sayang but hopefully you'll enjoy yourself when being there.

Syu!Come on.Jom pi Urbanscapes this year.last year tak pi kan?just went for the ROB! RA tu je.this time,let's go masuk dalam,tengok event2 dia.hehe.Ajak minah Shaziera skali.muahaha~

Sape lagi mau ikut?hehe.

click here for more info -> Urbanscapes 2009 or click at the Urbanscapes banner beside here ->

Adios.

6 comments

  1. nak follow gak. shaziera dia dah habis belajar lah. sekarang dia dah balik terengganu dah. huhu

    ReplyDelete
  2. dee. presale date dah kua nanti inform ye sama syu. incase syu lupa. one more thing. tak sabar nak jumpe akak cowgirl wannabe tu lagi. hakhakhak.

    ReplyDelete
  3. Haha.yeah?adoi.takpe.kita2 je la nanti. :D oraite,if presale dah kuar,dee akan inform syu ASAP!hehe.murah RM10 tu kalau beli presale.murah2!

    akak cowgirl yang mana ek?hehe.isk.dee lupa dah.lol.ingat dok menjerit je.haha

    ReplyDelete
  4. worait. nak ajak ain tak?
    kalau dia nak gi la.. hehe.

    ala dee. yg style dia hari tu buat kte gelak sakan. asal nampak dia je kte gelak. ingat tak? muka stone je dia tu. bukan akak la. actually mcm budak-budak je.

    ReplyDelete
  5. Haa~ Ain.ajak ain skali.haha.lama tak jumpa dia dah.hehe.last skali time fyp aritu.hehe.

    haha.adeh la dee lupa mati dia tu.haha.tapi dee ada ingat la kita ada gelak kat sesorang.haha.tak pe,mesti dia ada lagi tahun ni.haa. :D

    ReplyDelete
  6. dee, ain jadi nk ikut. tiket jual 1st june eh? syu tgk fb nye event. kt borders the garden leh beli kn?

    harap2 dia ada. leh usha lagi. hehe

    ReplyDelete