Thursday, May 7, 2009

XD

Haha.Sedar tak sedar dah bulan 5.Sikit lagi nak bulan 8.Haha.Ada apa dengan bulan 8 aka Ogos tu?Mesti ada hari kelahiran aku.GKK. *sape tak tau GKK tu pe,refer kat post aku yang before2 ni.haha.kasi ragging skit.* 6 Ogos ni hari jadi aku yang ke...23 tahun.Wah.Dah tua dah aku!Haha.Tak pe lah.Janji hati muda beb.Dah tu,bulan September pulak nak Raya Puasa.Wargh!Makin giranglah aku.Haha.Dapat duit raya!Sungguh seronok.Tahun ni nak g membeli-belah untuk persiapan raya dengan boyfie aku lah.Tak pernah lagi aku membeli-belah dengan boyfie aku sebelum ni.Hehe.Jadi,raya tahun ni akan menjadi meriah!Yay!!

*bongok lah apesal playlist aku ni ada lagu Teenage Mutant Ninja Turtle????????????Terkejut aku dengar!Sape mess up dengan playlist aku?*

Sambung pasal raya,tahun ni aku raya kat Sg. Batu,Penang dulu, insyaAllah.Lepas tu hari raya pertama baru balik Alor Setar,Kedah.Aku suka balik penang sebab aku akan dapat bilik aku sendiri kat sana.Tido rumah banglo atas bukit.Lengkap dengan ASTRO segalalah.Aku cuma bawak laptop aku dengan broadband aku dengan handphone aku dengan HDD aku yang bagai,tutup pintu tengok movie.haha.Sebab aku kasi can ASTRO/TV kat luar tu untuk sedara aku yang suka bawak balik PS2 derang tu.Alah,stakat main PS2 tak dapat la aku nak join.Bukan aku lagi terror ke pe,hanya aku tak reti main je PS ni.HAHA.Aku lagi suka bersendirian bila kat kampung.Kalau sedara rapat aku macam Masyitah tu ada,aku akan ajak dia masuk bilik aku dan bersembang.Best woo sembang dengan dia.Dia pelajar UIA gombak tu.Tapi tak de lah macam alim sangat.Dia open minded sebab tu lah best gile sembang dengan dia.

Masyi-Masyi! <3

Kalau kat Kedah,aku hanya ada sedara aku sorang je yang aku boleh sembang.Memandangkan aku CUCU SULUNG KELUARGA YUNUS *yunus tu nama arwah moyang aku*,jadi aku lah yang paling kakak skali.Jadi,nanti bila hari aku kawin nanti *haha* mesti meriah dan hebat gila ah. *ape pasal aku cite pasal kawin?gile pe.aku nak dayan kawin dulu.dayan!!!!cepat la kawin!haha* Berbalik kepada sedara aku yang hanya aku boleh sembang tu,nama dia Nur Zafira.Tapi aku panggil dia Ano.Jadi,aku sembang dengan ano ni je la.memandangkan aku kakak,jadi aku kenalah kasi contoh yang baik-baik je kat adik-adik aku ni.Kalau aku naik angin,derang semua takut dan Ano akan backup aku.Muahaha.Sedara aku kat Kedah ramai lelaki dan banyak yang baru sekolah rendah.Jadi,ternyatalah terang-terangan aku akan buli dan memarahi mereka kalau derang buat hal dan buat bising dalam rumah.Derang suka menjerit-jerit kalau nak cakap.Memang aku naik angin pasal tu.Pernah sekali tu aku marah gila.Semua terdiam.Tau nak ketar.Haha.Aku cakap baik-baik tak nak dengar.Sekali dengar aku mengaum,semua kecut.duduk diam je.haha.lepas tu,aku pi dapor,gelak-gelak sambil amik balang kueh raya,makan sorang-sorang.Haha.depress.tekanan woo~

Tapi apa-apa pun,aku sayang mereka.Terutama sekali Nafis Anaqi.hehe.Sebab dia sangat lah comel dan mendengar kata!Adam Nufail pun comel but not my type. ;P Haha.Adam muka macam irwanshah. GKK. XD

Adam Nufail ^0_o^

Nafiz Anaqi Zahidi :)

L-R (behind) : Firdaus,Mifzal Irfan.
L-R (front) : Muaz Asri,Adam Nufail,Nafiz Anaqi.

Ano,Sedara aku yang lagi tinggi dari aku tapi still respek aku sebagai kakak. ;)
P/S : Aku yang mekapkan dia time raya ni tau.haha. 


3 comments

  1. ala~apa kau nie cite pasal raya.
    mmg sah2 aku x balik malaysia kan~
    aaaaa~..nk nangis la ni~ ='(
    weh..ckp la kat bapak kau kau nk dtg sini..
    dtg la weh~

    ReplyDelete
  2. Haha.alah weh.aku ni tengah tensi2 ni.kena la tringan benda yang best.hoho.
    tapi harini dah lepas dah tensi aku.so tak tensi dah.

    tu la weh.nanti la aku try tanye bapak aku cemane.hehe.passport aku pun aku tak tau mati dah ke blom.

    Argh.aku rindu kau weh~~~~~~

    ReplyDelete