Saturday, June 20, 2009

Char Kuey Teow vs Subway

Aku g Pavillion tadi dengan famili aku.G untuk makan dan beli ape tah.Since aku tak beli ape2 time birthday ayah aku yang jatuh pada 8 April yang lalu,so i’ve decided tomorrow on Father’s Day,aku nak beli something.Perhaps a card will do (at least).Then,after makan aku pun g lah Memory Lane.While mak dan ayah aku g Mercato.

Aku dapat lah satu card ni.Tak berapa cantik.Tapi ape yang aku nak cakap,ada dalam satu ayat tu.Without thinking,I bought that card especially for my dad.Then aku terfikir,zaman sekolah menengah dulu2,aku rajin buat card sendiri bila time birthday kawan2 aku.Kenape skang aku dah tak buat ek?haha.aku pun tak tau kenapa.Maybe sebab aku yang skarang ni sukakan benda yang simple.Malas nak kecah2 ruang tamu aka tempat kerja aku dengan cebisan kertas2 dan gam,selotape dan banyak2 lagi lah ragam.Masa dulu2,rajin buat sebab konon aku kreatif.haha.padahal kad pun macam tak de la lawa mana pun sangat.hihi.

Oh ye,aku jumpa Mastura seblom aku g Pavilion tadi.Makan cupcakes kat WM.Sembang2,omong2 kosong.LOL.Lama tak jumpa kan?So mesti banyak cerita nak diceritakan. :) Aha,thanks untuk blog obefiend tu,weh.seriously mamat tu memang RANDOM dan gila.haha. XD

Lagi satu,tajuk post tu sebabnya aku makan char kuey teow kat Pavilion tadi,dengan si Subway tu adalah supper aku malam kang. ;)

200620091141200620091143

*Subway Melt.Yum yum*

“You may not hear this often,Dad,but just the same it’s true and I may not say it enough,but I’ll always love you.

Happy Father’s Day”

14092008277 edit

*Anak ayah*

5 comments

  1. gambar u and ur dad sgt comelllll!! HEHE

    ReplyDelete
  2. Hehe.that was like a gazillion years ago!! :D

    Thanks!hehe

    ReplyDelete
  3. aik?8 april?
    sme cam bday my father la :P

    ReplyDelete
  4. "Malas nak kecah2 ruang tamu"..weh..kecah tu bahasa apa eh,KL ke kedah?aku kekadg x dapat nk bezakan bahasa kedah ngan KL.hahaha..mcm org kedah ckp "tolong kalih tv lain",org KL ckp "tolong tukar channel tv tu."hahaha..aku yg ckp mcm tu,tercengang-cengang sape yg dgr..siap gelak2 kat aku

    ReplyDelete
  5. Sury:Sama?hihi. XD

    Cyrus:hahaha..kecah aku rasa bahasa kedah kot.sebab ada yang tak paham jugak kadang2 aku cakap kecah.haha.
    tak pe.kita serupa~~ XD

    ReplyDelete