Monday, June 1, 2009

Hoih.

Choih.Aku pi Langkawi kot jumaat ni.Flight aku malam.Lepas ayah aku balik kerja.Tapi aku takpasti la pukul brape.Ni aku main check je kat malaysiaairlines punya website..kalau malam,aku check ada MH1456,pukul 8.05pm.hoho.maybe yang ni la kot flight aku.Ye la,aku nak tanye sape pun,semua pun cam tak tau je kan.Lagipun,pi sana sebab ayah aku meeting ape tah.meeting plak hari isnin.apesal la nak pi awal2 Langkawi tu?isk.bukan ada ape sangat dah pun.Baru je pi bulan 12 lepas.isk~ :S

Comfirm la kan aku akan bawak ‘gears’ aku ni.haha.laptop dan segalanya.hehe.tak bleh aku tak de laptop dan broadband aku ni kalau kat sana.sebabnya,comfirm aku akan hampir mati kebosanan.haha.mana tak nya,kat sana nak drive pun tak boleh.kena ikut je mak ayah aku pi mana depa nak pi.dah tu pulak barang pun bukan boleh beli ape pun sangat.ada coklat saje la.isk.aku pun tak tau la ape bestnya pi sana.hehe.

oh ye,nanti aku rindu la kat sayang aku tuh.sebab dia pulak pi Jakarta.isk.mau buat panggilan jarak jauh ni nanti.haha.nak 3G pun tak bleh.mahai woo~ hehe.tak pe la kan?masing2 kena ikut famili.ehe.nak wat cemane.

Kat sana nanti,aku nak tido tido tido makan makan makan malam online.hahahahahhah.nama bercuti kan?GKK.oh ye shopping untuk rakan taulan dan sayang ku jugak.tu maybe hari last kot.trus shopping trus angkut balik KL.hehe.aku nak naik jugak kabel car aku tak pedulik!mak aku tak nak naik biarkan.ayah aku tak nak naik..ah korang tunggu bawah.hehe.aku nak naikkkkk!!!!at least la bagi aku naik lagi skali.hehe.amik gambar ape semua.kalau tak,tak bermakna percutian aku kat langkawi nanti kalau asik pi Ismail Group,RAM’s,Langkawi Shopping Fair,Jetty Langkawi tu je.balik balik tengok periuk,pinggan mangkuk,sudu garfu.bleh juling mata aku nanti!

Choih~

No comments :

Post a Comment

Blog Design by Get Polished | Copyright A Life in a Webbis 2017