Wednesday, June 17, 2009

Job Hunting,ke?Sambal sotong,ke?

Harini aku duduk umah.asik kuar je.kena la saving jugakkan?hihi. XD tak pe la duduk umah pun ok ape.nanti aku bosan2,aku activate account FB yang minggu lepas aku buat tu balik.Saje2.haha.biar aku ada 2 account.tak de la nanti aku punya account lama tu kena disable,aku cam huru hara je sebab tak de FB.hehe. ;p oh ye,kawan2 ku,add la aku kat FB baru aku ni di alamat emel laminatecrown@gmail.com .add tau jangan tak add!

So,arini aku bangun je aku terus bukak laptop,makan donat big apple aku suh mak aku bli smalam kat max value then main FB saje.haha.sambil dengar2 lagu.dah tu aku bukak jobstreet aku balek.hehe.setelah sekian lama.hurm.aku pun ape lagi,apply la kerja.tah ape2.tapi kali ni aku apply banyak HR dan banyak kat area2 PJ/Damansara Perdana/Mutiara Damansara/Bandar Sri Damansara dengan kat area umah aku pun ada,Manjalara.haha.dekat sudey la bai~ nak jauh2 tak dapat aa.aku pun malas.haha.aku cari kerja HR/Admin dengan secretary je.Tengok la mana yang sangkut.hehe.kalau ada,insyaAllah.kalau tak de,tak pe..cuba lagi.hoho.Seblum ni aku cek balik,aku banyak apply kerja cam sales la ape la.ape la bongok nye aku ni pi apply kerja2 cam tu buat ape.hehe.tak pe,belajar dari kesilapan orang cakap kan?

Harini,my mummy masak sambal sotong.mak aku cam tau2 je aku memang nak makan tu.hari tu,hari ahad tu aku godeng2 peti ais ada nenas,so aku cakap la dalam hati..kalau ada pajeri nenas ni sedap ni.tengok2 hari isnin tu mak aku masak pajeri nenas!!semalam plak,aku macam randomly je la cakap dalam hati jugak..kalau la ada sambal sotong sedap ni aku makan nasik.tengok2 arini mak aku masak sambal sotong!!!argh~ kuasa mak kan?dia dapat rasa ape anak dia nak.hehe.love you mum. ;D

170620091112

*Sambal Sotong my mummy yang aku paling suka!*

Oh ye,arini aku pakai tshirt duduk umah yang aku paling sayang.hehe.Cookie Monster!!!!! XD

170620091121

*Baju Cookie Monster yang aku paling sayang!*

8 comments

  1. haha tu diaaa dah pikir pasal kerjaaaaaaaaaa~

    ReplyDelete
  2. ah.aku tetibe tringat ja.
    tu ha bf aku tanye pasai pie kat post bawah.
    pi balas!

    ReplyDelete
  3. bring it on!!

    its ok dee, insyaAllah..ada nnti kerja kau dapat..u have to work harder..

    weh..post sambal sotong tu weh..aku lapa ni!!..argh sedap gila~

    dee :( aku xde geng nk g urabnscapes, aritu aku g borders then aku lupa plak die jual in pair..rmi kwn aku tak g..wa..nk g dgn ko bole? tp mybe aku bli tiket kat sana je lah..

    ReplyDelete
  4. Bole2.hehe.mari la g dgn aku la..ala yana jom jom aku g urbanscapes dengan ko.tapi aku g dengan irfan tau.hehe.tak pe.aku g umah dia dulu,then aku amik ko ke.tengok cemane nanti kita plan la sama2.

    Lama tak jumpa ko.aku mesti wajib jumpa ko jugak.kalau tak,aku pun tanak g.

    memang borders jual pair ke?ko dah tanye dah ada tak tix untuk satu je?

    ReplyDelete
  5. oke..alah cmni..aku dtg rmh kau,park kete kat umah ko, then g sesama amik bf kau..aku nak gila2 pegi tu..aku ada try cll kau haritu time nk bli tiket..kau dh tkr fon no ek?

    mmg aku dh tny..die tak jual single..xpe nnt pegi sana aku bli..

    ReplyDelete
  6. hehe.wokeh.tadek hal la..nanti aku tanye plak cam ne dengan irfan.dia nak aku g umah dia ke or nak dtg umah aku.hihi.sebab KLPAC menghala sini dah kan?kat sentul je.

    aku pakai no maxis aku skang.DG kat umah aku ni line dia cacat skit.jap aku bagi no maxis aku kat FB message.

    ye eh?adoi.tu la payah plak tak jual single ni.haih~

    ReplyDelete
  7. wahwah, ni yana u pi park kat rumah rissa.. n tehn kite pi sama2 nanti kite datang la.. naik kete kite..

    ReplyDelete
  8. kamu nak datang ke kamu?kamu datang umah kite ek,kamu?hihi.wah wah.kamu ingat lagi tak umah kite kat mana?dah lama kamu tak datang umah kite kan? - ditujukan ke Irfan. :D

    ReplyDelete