Saturday, June 27, 2009

Kenal tak Urbanscapes? Part 2.

Okeh.Sambung post bawah.Lepas tengok The Times perform yang memang best gile! *puas hati aku dapat tengok derang perform :)*, ktorang pun g la jalan jalan kat TIC.Beli Ais Krim.Yum yum!Sedap pulakkan.Aku order Raspberry,Irfan order Vanilla.Ktorang amik double scoop so,campor la.Wow!Sedap gila Raspberry campo Vanilla.Aku suka sebabnya dia masam2 skit dan kalau makan time tengah2 ari cam tu masam2 ni,nanti tak la dahaga sangat.haha.Tak tau la orang lain tapi aku macam tu la.Dah tu,jalan2 la kat TIC tu.hehe.Sikit je gerai2 dia.Tak banyak sangat.Cuma tengok2 je la ape ada.G kat XPAX Market Place lagi.Fuh~ gile panas la time ni!Memang aku sikit lagi nak pengsan.haha.Then,aku dapat satu call dari Zain.Aku order Tshirt RA lama kat dia.Nak bagi kat sedara aku.

Then,masuk balek KLPAC.ktorang masuk kat the Box.Tengok orang perform.Haih.Naik mengantuk aku.Dah la gelap,ada lampu spotlight je.Performer dia plak nyanyi lagu ‘Gardenia’.haih~ ngantok2!!!!!ktorag duduk situ like stengah jam je kot.sebab ngantok sangat.haha. ;p tak tau macam mana derang bleh tahan duduk situ lama2.Then kuar lagi,makan.haha.beli nasi goreng rm5.gile gile gile!Then yana and fau beli bubble tea.fuh~ gile aaa kan mahai nak mampos.kali ni memang mahai gile air ni!!rm7 untuk cawan cam ciput babi.argh~ everything is so damn expensive at urbanscapes.Except for clothes and other things.murah la plak kan~ hurm~

Lepas tu,dah terlajak plak kan.Ingat nak tengok XPAX Lawn pukul 4 sebab ada 40 wings ke ape tah tengah perform.Band Ska.Fuh~ gile la gempak jugak la!Best gile lagu derang walaupun first time dengar!Lonjat2 jugak la aku.haha. ;p Lepas band ska ni perform,pop shuvit pulak.Fuh~ kali ni memang gile aaa~ gempak sial~ sound dia,tak de cacat cela langsung aaa aku cakap!Memang gempak habis!!Siap buat tribute untk M.J lagi.Nyanyi lagu Smooth Criminal~ XD the best la!Kacak!Lepas tu,Yuna.Adeh~ bajet best la minah ni nyanyi.Tengok2 gile la mellow.Bak kata Fau,nak gerak kaki pun macam rasa bersalah~ Aku tau lagu dia memang macam tu.Tapi,cam tak sesuai plak kan letak lepas Pop Shuvit.Sebab pop Shuvit dah la rock gila.orang dalam mood rock nak loncat2 tetibe datang si Yuna ni.adeh~ spoil!spoil!!!Tapi dia nyanyi sedap la~ tak dinafikan.. :)

Korang blah time Yuna nyanyi lagu ‘Dan Sebenarnya’ tu.haha.sebab seriously mellow gile!!!!!Tak tahan bai!Time nak balik tu,Yana kata dia tak beli ape2 pun kat urbanscapes.So,ktorng pun jalan2 la lagi kat Market Place tu.Yana nak beli lampu rm80.custom made.haha.gile la~Tapi cantik la lampu dia.hehe.mahai bebenor~ :P time ni la,ramai pulak jumpa rakan2 sebaya kan.dah tu pulak semua macam linked je.Aku jumpa jujek dengan bf dia.then aku jumpa kawan Irfan dengan awek dia,then tah macam mana kawan Irfan tu tanye aku plak Aibob pakai nick ape la ape semua.Aku cam dah pening!haha.macam connection banyak gile.Semua kenal antara satu sama lain!haha.Then time nak jalan ke keta tu,jumpa Akemal plak.Adeh~ XD ramai!!!semua macam,kau kenal ke dia?eh kau kenal tak si polan ni?la~ dia satu skolah dengan kau ke?Aku tak kenal la sangat tapi boleh la,aku tau la rumah dia kat mana.Kau pernah dengar tak nama si polan ni?hahahahahahha

Gila la.Sampai ke rasta tu terbawak2 pasal kenal tak kenal ni.Sampai aku nak makan pon tak boleh tau~ Irfan dengan Fau la!!kenal ke,tak kenal ke.Adoi!!aku tak tau laaaaaa~~~ hahaha.

Lepas g makan kat rasta,ktorg anta Fau dulu balek umah dia,then anta aku dengan yana balik rumah aku.hehe.Thanks sayang for a very hot day today.Thanks sebab bersabar dengan peel ktorg yang gila ni~ XD

P6272365

*Pop Shuvit*

P6272369

*Moots!*

P6272373

*Yuna*

P6272379

*Kenal tak minah dua orang ni?haha*

Post a Comment