Monday, June 8, 2009

Langkawi Day 3

Hari ketiga aku kat langkawi.Aku bangun pukul 10am cam tu.Argh.sakit perut ah.Hari2 aku sakit perut.Tapi yang paling aku tak sabar sebab Irfan balik dari Jakarta harini.wee~~ tak sabarnya aku nak call dia.hihi. XD suka suka suka!

Lepas aku bangun mandi semua,aku dengan parents aku pi makan kat mcD kat Langkawi Shopping Fair.Then,pi beli ikan kering la,ikan bilis la ape semua and lepas tu ayah aku pi main Golf,aku dengan mak aku pi Pekan Kuah.Sebelum tu naik bilik dulu.Rest2 sebab panas gile kat luar!Then,time aku tengah dalam toilet tu,aku dengar phone aku berbunyi.Oh God tu mesti Irfan!Hehe.Yeah!!Akhirnya dia call jugak!Wah.rindunya kat dia!!!hehehehehehehe~~~~ XD Lepas tu,pi kat Langkawi Fair depan hotel aku ni dulu.tengok2 ape yang boleh dibeli untuk lecturer aku nak kawin nanti.Alhamdulillah~ ada pun satu benda yang boleh dibeli.hehe.Harap2 sir suka la ye.saye tak kerja lagi sir.hehe. ;p

070620091050

*Aku tak suka makcik suar hotpants tu bajet hot dengan bf orang putih.muka macam hampeh saje.*

Then,lepas beli tu aku dan mak aku hantar barang dulu naik bilik,time ni orang yang house keeping tu tengah dok cuci bilik aku.So,tak payah pakai kad la nak masuk.hehe.Aku je masuk,letak barang balik then turun balik pi pekan kuah.hehe.shopping,beli coklat la ape la.aku beli perfume miniature DKNY Be Delicious Red.Ah.aku suka gila bau ni.hehe.Then,balik bilik.Rest2.Aku pulak kalau balik bilik memang online la atau tengok Gol and Gincu season 2.ehe.Tinggal satu episode je lagi nak tengok. :D

Ayah aku balik dari main golf around 7pm cam tu.Then,ayah aku mandi smayang sume,kuar pi pasar malam kat dengan airport langkawi,Beras Terbakar.hehe.Aku beli kueh apom dan monas.hehe.monas ni sedap weh.dia cam apom yang tebal.hahahaha.sedap!kat KL tadek aa kan.hihi. XD Then,lepas pi pasar malam tu,ktorg pi makan pulak.Kat pantai cenang.makan kat restoran yang sama macam malam semalam,RASA.hehe.aku dah tau dah ape aku nak makan.tapi perut aku ni buat hal,so makanan tu je la yang aku lalu nak makan pun.hihi. :D Aku makan Carbonara.Uish.memang best.hehe.Tapi Irfan tak kasi aku makan mee.dia suh aku makan nasi.Cuma time tu aku dah order Pasta tu.So,terpaksa la makan. *sorry la sayang.memang perut ni buat hal saje sepanjang masa kat Langkawi ni.isk~ :( *

070620091054

*Tagliettele Carbonara*

So,harini aku buat ni je.membosankan jugak lah.Sebab ayah aku pi main golf.tapi~ Irfan call aku tu aku trus cam jadi happy gile!Hari yang suram menjadi cerah.ceh ceh.ehe.Malam tu,aku dengan Irfan call sampai pukul 4am!Gila lah sayang.U kan nak intern pukul 6am dah kena bangun.isk.

2 comments

  1. kuih monas.cam inis mona aje buahaha~

    ReplyDelete
  2. HAHAHHAHA.tu aa.aku pun terkejut bila aku bukak laptop ada lagu inis mona kat desktop aku.haha.tetibe tringat monas.lol

    ReplyDelete