Tuesday, June 30, 2009

Moody

Harini aku agak moody skit.Hais.Mood aku cam tak betul.Rasa macam nak marah slalu je.Dah tu pulak rasa macam nak cari gadoh,tak puas hati dengan semua benda.Aku try nak avoid mood tak betul aku ni tapi hati aku cam panas je.Mesti kalau sape2 buat salah sikit je kang kena aa dengan aku. ;p

Control~ control~ haha. *kening aku kerut2 ni dok tahan marah*

HAHA.

4 comments

  1. Teri: Hahaha.hang toksah dok suruh aku sabariah~ nak kena??? ;p tadi dah ada mangsa dah kena.

    Sayang: Haha.tak cukup garang lagi ni~

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete