Friday, June 12, 2009

Super GT at Sepang

Hurm.Last week,time aku on the way ke KLIA.aku ternampak satu banner besar kat simpang nak g sepang tu.Super GT 19th-21st June 2009.oh oh.aku macam nak pi je.isk.tak pe la.tunggu dulu,aku cakap.hehe.

then,bila balik kl balik dari langkawi,aku nampak lagi iklan tu.haha.adeh la.aku tak fikir lagi nak g ke tak nak,tiket dia brape ape sume tak search lagi.So,tadi aku search la kat google.pasal super GT ni.aku g website rasmi sepang.Aku tengok2..hurm..harga tiket dia boleh tahan la murah jugak.haha.ni yang keinginan aku nak g makin membuak2 ni.hahaha.adeh adeh adeh~ tapi,aku tak tau sayang nak g ke tak.hurm.tak pe tak pe.nanti la fikir balek.haha.

tapi aku nak g lah kalau ada kesempatan~ hihi.

Post a Comment