Thursday, June 11, 2009

Thank God aku beli chocolate banyak!

Oh thank God.so much.sebabnya kat Langkawi tu aku beli banyak coklat.kalau aku bosan2 aku makan coklat.biar gemok membulat.haha.biar semua seluar aku tak payah nak anta alter lagi.GKK.

yeah.i love chocolate.aku dah bukak satu party pack ni.curi snickers je.hehe.sedap woo..tak payah makan nasi.makan je coklat.hehe.nasi dah muak dah aku.aku skang ni minum air je pun dah kenyang.takde selera makan orang cakap.tak tau lah kenape.tak de la nak kata tensen ke ape ke.ntah.maybe sebab malas dah nak makan kot.hehe.badan macam tak dapat nak terima makanan.haha.ada ek cam tu?GKK.

4 comments

  1. saya mauk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    weh GKK tuh hape? dari haritu lgik aku terpk2 apa GKK tuh?

    ReplyDelete
  2. hahahahaha...GKK tu Gelak Kuat Kuat.haha.macam LOL la. ;p

    nak??hehe.bile mau ketemuk ni yanaaaaa~~~ gue kangen sama kamu...
    bile jmpe aku bagi ko satu coklat.hehe

    ReplyDelete
  3. Neon:DAIM tak bli.tu kat KL pun ada dah.hehe XD

    ReplyDelete