Thursday, June 18, 2009

Tragic gila.Hurm.Tak la sangat.

Adoi la.Hari yang tragic bagi aku arini.Dah la aku bangun2 tak de makanan.dah tu pulak time aku bangun tu aku sakit perut then g toilet mandi ape suma la.segala business yang aku kena buat dalam toilet tu aku selesaikan.Then,turun je bawah tak de makanan pulak kan.adeh.lapa aok~ hurm.terpaksa la aku ngidam je la nak makan ape aku nak makan.Ingatkan nak g IKEA makan meatballs dia tapi tak jadi aa.malas pulak nak g sorang2 makan kat IKEA tu.hehe.ye la,dah la besar.pi semata2 nak makan je takpayah la.haha.aku lagi suka kalau g semata2 nak baca buku kat borders ke tak pe jugak.Kiranya makanan tak penting aa bagi aku.. *tu lagi la orang kata aku kuat makan.padahal aku makan kerap tapi setiap meal aku makan tu sikit2 je portion dia*

Lepas tu,aku fikir2,2 minggu lepas aku g Langkawi.2 MINGGU LEPAS!aku rasa cam baru je aku g KLIA ape jadah haram sume.Gile la masa cepatnya berlalu~ tup tup tengok nanti dah birthday aku.hihi.aku nak Yukata la.sape bleh kasi kat aku?hihi. ;p

Dah pulak aku cam tiba2 rindu kat sorang ni.haha.hurm.kawan aku.dia duduk jauh~ bila la aku dapat jumpe kau weh,mas~ banyak cite aku nak cite kat kau ni..bile kau balek sini?aku tadapat kot nak g sana.isk. :( argh~ tragic2.haha

Tak pe,petang ni aku jumpa Irfan kot.at least ada satu moment yang tak tragic kan dalam hidup aku arini.Yay! :)

P2092041*Gambar ni diambil kat rumas Mas,malam sebelum dia kena pi Aussie esoknya*

2 comments