Monday, June 29, 2009

Tragic kah?

Haha.Aku tengah dengar lagu Keri Hilson ni.Tiba2 ada perkataan tragic.Macam best pulak kalau buat tajuk entry ni.haha.Gila gila.Tak de la ape pun tragic nya.Saja je la aku nak tulis.Hurm~ dah lama aku tak type macam ala2 sajak tu kan?Maybe aku tak de idea lagi kot.Atau kekurangan source.haha.Tak pe lah,nanti kalau ada masa,aku type la. ;p

Harini aku g karoke lagi.Dengan Mas dan Fau.haha.Gamat2.Nyanyi cam haram aa today aku.Sore tak de plak.Tapi aku ada record senyap2 time tiga2 ktorg nyanyi.haha.lagu ‘Seberapa Pantas’ – Shiela On 7 dengan ‘Asmara’ – Gerhana ska Cinta.Haha.memang karut habis la kalau dengar balek! :P Dah kata bintang karaoke nyanyi~

Lepas nyanyi,melalak2 ape semua,ktorang g jumpa mirza then g makan kat Ayam Penyet.Argh.Sambal dia pedas.Aku tak bleh makan sangat pedas2 ni.Kang sakit perut.haha. ;p Lepas tu Irfan datang pulak,nak bagi pokok.haha.korang gelak la ye.tapi pokok tu untuk mak aku.Esk birthday dia!! XD

Post a Comment