Monday, June 1, 2009

Urbanscapes.

Uyeh.aku dah beli tiket urbanscapes.hehe.kat borders mutiara damansara.uyeh uyeh.syu,kat borders dia jual pair saje.rm45.tak jual satu2 pulak.isk.kena cari pair jugak.haih.

sape lagi nak pi?mari mari cepat beli.hehe.boleh buat moshing ramai nanti.HAHA.ingat nak ajak lagi 2 orang.tapi kena mintak kebenaran tuan punya badan dan ahli keluarga. ;)

tak tau lah ada ape kat urbanscapes kali ni.tak pernah lagi pi pun sbenarnya.dulu pi pun kat streetmarket dia saje.itupun sebab RA ada buat flashmob kat situ.itu pun first time jejak KLPAC.hehe.harap best lah.lagi pun tiket dia tak mahal sangat dah. ;)

010620091015

*Tiket nya.*

010620091014

*Dia jual dalam pair kalau kat Borders*

5 comments

  1. uik..dh beli?!!

    mana aci!! hisk..ada jual ktne lg babe?

    ReplyDelete
  2. haha.dah dah.
    yana pi la borders kalau nak senang.aku rasa dia jual kot satu2.
    kalau nak comfirm, KLPAC ada. :)

    ReplyDelete
  3. alahai silap msk account lagi. ni syu tau. hahaha

    ReplyDelete
  4. Haha.tak pe tak pe syu~ ;D

    try tanye tengok kat borders.dee rasa pakcik tu salah kot.tak mungkin la dia tak jual satu2 kan? :)

    ReplyDelete