Wednesday, July 15, 2009

Aku tak tau

Sebenarnya aku macam agak bosan ni.Haha.Tak tau nak buat ape.Haih.Masih mencari idea untuk FYP1&2 aku ni.Tajuk baru.Apesai la payah sangat nak fikir satu topic untuk Information Kiosk ni.Haih.Kena buat proposal baru la gamaknya.Tak pe.Kali ni supervisor aku agak rock.*have i mentioned it before?dah kan?kat entry sebelum ni.lol* Aku berharap sangat lah aku dapat gain balik semangat aku nak buat FYP ni.Chaiyo2.Skarang aku dah ada pendorong.Boyfie aku.Dan semestinya kawan2 aku jugak.Aku skarang ada semangat skit nak g Uniten.Since kawan2 aku masih lagi ada yang stay kat dalam,so bila aku g sana nanti.harap boleh la tumpang2 mandi ke,tido ke kan? :D Sebenarnya aku rindu zaman aku study dulu.Sebab tu lepas FYP2 aku ni habis dan aku officially grad *InsyaAllah*, aku nak sambung blaja lagi.Maybe amik second degree.Gile kan?tak pe lah.Ntah semangat blaja aku datang tiba2.Kerja macam payah sangat aku tengok.Dan macam tak sesuai pulak dengan aku.Tapi,sampai bila aku nak study?Sampai bila ayah aku nak kena bagi duit elaun kat aku?Mesti lambat laun aku kena kerja jugak.Cuma,kalau sebut pasal kerja ni,aku macam malas dengan office work.Aku tak suka.Tak minat.Gossip2,nak kena jaga hati orang lah ape semua,Office politics.Ugh!Silap haribulan aku boleh jadi hypertension.haha.Ntahlah,ape aku membebel tengah2 malam ni?haha.kesian korang kena baca aku bebel.aih.

3 comments

  1. we`ll grad together oke!

    no problem dee..dtg je bilik aku, kite gossiping smuanya..

    aku ni pun lom hanta proposal lagi mybe today..

    wish u all the best oke!! see ya~

    ReplyDelete
  2. we're linking you :)

    'ex-unitenian-

    lol =p

    ReplyDelete
  3. Yana: Hehe.Yeah!Kita grad skali weh.Bestnya. :) Ada jugak geng nak grad untuk konvo nanti.

    I love gossiping.dulu aku dtg bilik ko,gossip je kerja.hahaha..tgk movie la ape.bestnya.aku nak overnight la. :P

    AyureQ: Thanks!Link you back! :)

    ReplyDelete