Thursday, July 23, 2009

Biskut + Air Teh O

Aku ni kalau malam2 aku suka makan.Big supper orang cakap.Kadang2 aku masak.Speghatti with cheddar cheese,meggi (paling kerap aku masak) atau air teh with biscuit.Fuh.yang last skali tu mengancam habis lah kalau skali skala pekena.Yum yum beb! :D

230720091248

Oh ye tadi kat OU ada launching keta Hyundai ape tah.Aku macam tak amik pot sangat tapi dah sebab dok bising2 aku pun pi la jenguk.Ada keta Equus ni ha.Fuh.agak la mengancam.Tapi still,aku tak sokong Hyundai sebab dia dari Korea.Tak nak elaborate kat sini banyak2.Kalau nak tau,message aku kat FB. :P Private politics talk.Trima kasih. XD

220720091246

220720091245

2 comments

  1. pergh smlm punya lapa tgh mlm aku masak spaghetti.skali sos pasta dh abes aku rembat black pepper sauce aja.lol.jadi aaaaah~

    ReplyDelete
  2. omg ! i missed gila makan biskuT and tea camtu haha

    ReplyDelete