Thursday, July 16, 2009

Cupcake Mode - ON

Ok.Aku nak makan cupcake.Haih.Dalam sebulan tu mesti ada rasa nak makan cupcake.Apesal lah?Ke sebab Ipan dok panggil aku Kapkek?Ish~ Takkan lah kot.Haha.Gile sengal kalau macam tu.

Jap.Ape yang best sangat dengan cupcake ni?Aku pun tak faham.Rasa dia dah la manis gila.Then kecik then mahai plak tu.RM4.50 satu.Yang gile kecik tu.Tambah RM2.00 dah boleh bli McD Lunch Meal.Haha. :P Haih.Tak pe lah,McD aku boleh makan selalu je *bukan hari2 tau tapi SELALU* tapi cupcake ni aku hanya boleh makan skali skala je.Ye lah,sebabnya nak dapat tu susah.Dia tak de drive thru.Dia kena park keta,turun,pilih,g beli.Cuba buat satu kedai cupcake yang drive thru.Kan senang.Baru tak rare cupcake ni.GKK.Nanti ah aku buat.Jangan sape2 curik idea aku ni.HAHA. :P

Ok,nanti aku nak g jugak kedai cupcake tu.Sebenarnya dah 2 hari aku kempunan cupcake ni.Dulu,ada je orang nak belikan kat aku sebabnya kolej dia dekat sangat dengan kedai cupcake tu.Tapi skrang orang tu dah kerja,dah tak ada masa nak beli cupcake2 ni.Ish.Takkan aku nak suh dia belikan plak kan?Jahil gila aku.Aku tak sekejam itu okeh.Dah la semalam orang tu kena g Melaka.Uish.Jauh betul drive tu.Hehe.Amik barang katanya.Office suruh.Tak pe,jangan pi buat hal sudah lah ye,Nyet.Opss!!Tertype pulak Nyet tu.haha. :P

Ha~ Harini aku pi bayar bill Maxis sayang,then aku g The Curve.Nak alter seluar.2 seluar kena RM45.00.Mati aku~ Tapi tak pe,janji aku boleh pakai.Kira banyak la suar aku ada nanti.hihi.Tapi sayang la skit,sebab ada satu suar MNG aku tu,kat blakang dia ada macam V,orang tu kata nanti dah alter,V tu tak de.Aku pun cakap OK je la.Sebab suar tu besar.Memang tak bleh nak pakai sebab terlebih muat.haha.Dari aku simpan macam pekasam,baik aku alter supaya aku boleh pakai. :) Kan?

Oh.Tak sabar 6 Ogos. ;p

2 comments

  1. Mael: Hehe.I baru beli tadi!!!!! Tapi kat KD je la.kedai ICCA je.hehe.janji cupcakes.

    ReplyDelete