Thursday, July 23, 2009

Everyday I Love You.

Like what?everyday i love him?Hell yeah.Ada masalah?Kalau tak de,terima kasih.Kalau ada,silalah post kan comment ye.Tujukan masalah anda kepada saya dan saya akan menjawab dengan seikhlas hati. :)

Harini aku shopping.Hehe.Best nya shopping.tapi bukan untukku :) untuk Irfan,Asyraf dan Naquib.I loveeeeeee to shop for them. :) It is not that they do not deserve it,actually they deserve it.I don’t know.I just love them.All of them.Everyday i love you~ lala.

So,Fridays saja tinggal untuk Asyraf.Akan ku kotakan tak lama lagi.Usah risau. ;)

4 comments

  1. ohh haha,

    kak ,tadi lupa nk ucap terima kasih ohh.sebb tngh tngk transformer.turun2 tau tau akak dah blk.

    btw thnx tau kak for the baju.hehehe.

    hoho.fridy?tk yah ahh kak,asyraf dah bulat blk .mls nk makan suda.thn depan ke 2 thn lg ke.hehehe.

    ReplyDelete
  2. Haha.tak pe.Akak tadi tusyen nakib lepas tu duduk dalam 15min je terus balik.

    Apesal la mamun sangat tadi petang.tu la.mesti on9 lewat kan malam tu. :P

    eh eh.bulat ape pulak?tengok along kamu,lagi bulat tau.nasib asyraf tinggi.hihi.

    ReplyDelete
  3. saya ada masalah!saya sakit2 badan akibat kerja yang melampau.tolong carikan saya tukang urut yg hebat.tq.trrrrrrrr~

    ReplyDelete
  4. Haa...boleh boleh.aku cari.weh.g ah fish spa.best woo~~ :D

    ReplyDelete