Wednesday, July 1, 2009

Fish Spa XD

Harini aku g Pavilion.Dengan Mas and Fau.Apprently,aku drive keta.hehe.sebabnya Mas kena g umah Mirza plak lepas tu so kira nanti aku drop off je Mas kat sana lepas lepak kat Pavilion.Kat Pavilion tu,Mas beli la kasut baru.Then ktorag jalan2 la dalam Pavi tu.Makan ape semua.Then,Mas ajak g Fish Spa.Wow!Aku sbenarnya dah lama nak g.Dari zaman tok kadok aku lagi.haha. ;p Then,tiba2 harini Mas ajak.Mas bayarkan jugak.hihi.Thanks weh!!

Haha.yang best part nya.Lepas dah bayar ape semua,kaki dah cuci,nak masuk dalam akuarium tu la kan~~ Fau ni la yang cam kena histeria dok takut nak celup kaki dia dalam air tu.HAHA.nak dekat 10min jugak la dok gelak2,geli2 la ape la.Tapi memang tersangatlah geli kot!Aku tak bleh gelak.Kalau aku gelak,nanti makin geli.HAHAHA.tapi Fau ni dok gelak2 dan buat reaksi yang serius lawak,aku terpaksa gelak walaupun aku tahan.aha :P Fau,Fau~ Sampai cramp tu kaki dia.

Tapi,memang geli la~ Ada dua jenis ikan.Satu yang besar satu yang cam kecik skit.Mula2 ktorg celup kat ikan yang besar tu la.Fuh~ gila aaaaa geli nak mampos!!!!!hahahahhaha..untuk first timer macam aku,serius geli gile ah!Dah tu plak cam ngeri pun ada aku tengok.HAHA.Ye la ikan dia besar gile babi.Macam boleh goreng pun ada.hahahahha..Tak caya tengok gambar tu. XD Part ikan kecik plak,geli jugak cuma dia tak de la rasa sangat.Aku suka ikan besar lagi.Sebab rasa la ikan tu dok gigit2.AHAH. ;p

Best2,aku nak g lagi lepas ni.Hehe.Lepas celup tu,kaki rasa macam bersih je~ haha.Nampak puteh je kononya la.Daki2 semua hilang. :P

010720091210

*Fau,Mas,Me*

010720091193

*Kaki Fau tak celup2.Kaki aku dah kena jadi bahan makanan.haha.Oh ye,ini ikan besar*

010720091198

*Ikan kecik*

010720091208

*Geli gile tengok*

2 comments

  1. wowww.. teror ar kak...
    baby smpai la ni x berani lg nk pi..
    huhh.. gewliii ~~~~

    ReplyDelete
  2. Haha.
    Celup je baby~
    bukan dia gigit pun.
    ingat je ikan mana merbahaya kecuali ikan pari dan ikan jaws dan ikan yang lain2 yang lagi besar dari kedai mini. :P

    ReplyDelete