Tuesday, July 28, 2009

Geram seh.

Uish.aku geram gile la orang yang berperangai tak reti nak berterima kasih ni.Haih.Kenape la ye payah sangat.nak kata baru kenal,aku rasa dah lama kenal.nak masuk 10 tahun dan lebih.dulu2,tak de pulak dia jadi macam ni.tapi sejak dua menjak ni lah,sejak dah dapat kerja dan insan istimewa semua,dia jadi semakin teruk.haih.skarang nak jumpa pun dah tak boleh.ajak jumpa lepas balek kerja pun payah.kata penat lah ape.padahal dah nak dekat 2,3 bulan tak jumpa ni.duduk pun agak dekat2 lah jugak kalau naik keta tu rasa la dekatnya.yang peliknya lah kan,ok lah kalau hari biasa tu ajak jumpa payah kan,penat la,payah la segalanya la ape semua jadah..kalau hari minggu pulak macam mana?tak de nye la dia nak contact2 ke ape ke.memang dia akan kuar dengan insan istimewa dia tu lah.tup tup tengok dah ada gambar baru.tetiap minggu kuar dengan insan istimewa tu.Hari minggu ke,hari biasa ke.eh helo?orang lain pun ada insan istimewa jugak.tapi boleh je kot nak contact2 kawan2 lain kan?boleh je nak lepak dengan kawan2 lain.Cari masa untuk kawan2 lain.ni tak,gila la macam orang dah kawin gamaknya.kat facebuk pun dok berkomen dua orang je.baik korang tak payah add orang lain.add korang dua je senang.tak de nak bazir server facebuk tu ha.kiranya macam dia tak pandai nak bahagikan masa dengan insan istimewa tu with kawan2 dia la.tapi bile time nak mintak tolong,cepat2 la ingat kat kawan2 dia ni.siap tu tak de ucapan trima kasih ke ape pun.memang tak pandai jaga hati kawan lah.tak pe lah,orang macam ni,macam saya slalu cakap kat bf saya,karma.memang akan kena balik kat dia suatu hari nanti.jangan time tu insan istimewa kamu tu tak de,g oversea ke ape ke jangan la nak cari kawan2 kamu untuk buat teman sembang ke ape ok.sebabnya kawan2 kamu tu dah tak berapa minat dengan perangai terbaru kamu tu,faham?

Post a Comment