Thursday, July 23, 2009

Hehe.

Haha.Ingat tak ada aku postkan gambar Benwell,tempat aku tinggal dulu2 kat Newcastle tu kan?So,aku pun g lah link tu balik,tengok2 apa ada yang boleh dilihat lagi.Tengok2 aku jumpa satu link ni.Hehe.Northumbria University. :P Sape lah punya uni ni kan?Aku macam kenal je sorang budak yang study sini.haha.Aku pun ape lagi,click la kat link tu.Saje nak tgk cantik sangat ke uni budak tu.Uish.boleh tahan jugak.hehe. :P Tapi tak secantik uniten jugak la.GKK.

Kat Newcastle tu.Tak de ape sana.Gila betoi la sape duduk sana memang boleh la nak study.Sebabnya tak de ape langsung.Ape2 semua nak kena g London naik Subway. XD Kalau study sana,comfirm la score.hihi.so,skarang nak g ke study situ?fikir betul2. :D

Tak nak comment banyak2.Tengok gambar2 ni dulu….Cantik woo uni kamu tu~ XD Ada satu bangunan tu macam nenas je.Nenas penyek.Hehe.Gambar No.4. :P

08-06-27 Northumbria University (9)r 08-07-09 Northumbria Uni (1)r 08-07-22 Northumbria University (7)r

07-05-25 University r

08-07-22 Northumbria University (11)r 08-06-10 Nrthmbrn University (10)r

 

Haa.Nak ke study situ? :P

Want to know more? : Northumbria University Pictures + Newcastle

Post a Comment