Thursday, July 16, 2009

He’s back…

OMFG!Dia add aku kat FB.Tapi aku pun accept je lah.Kalau tak accept nanti kata aku macam2 pulak.Haih.Tak pe lah.Sejak dua menjak ni pun,aku macam asik ternampak je CRV putih tu kat jalan.Tak tau lah kenapa.Petanda ape tu?Aku nak g rumah Irfan aku nampak,aku nak g klinik gigi pakcik aku,pun aku nampak,derang brenti kat stesen minyak Shell kat junction before nak g tol RM5 yang menghala ke Genting tu.

Aku tak tau dia nak ape dari aku.Kalau nak berkawan,boleh je.Aku tak kesah.Tapi kalau nak sakitkan hati aku lagi,sorry it’s a No-No.Aku takkan benarkan.He ruins my life for like what,2 months?He used me,told me that he will treat me kalau gaji dah masuk and bla bla bla.Tapi satu habuk pun tak de.Kalau ye pun betul,tolong lah aku dapatkan kerja kat MediaPrima tu.Cakap je semua boleh,nanti nak bagitau boss la,En Amrin lah,Mr Santok lah.Tapi apepun tak buat.Tapi kalau bab mintak tolong bukan main manis lagi mulut.Aku pulak bodoh,pi lah percaya kata2 dia.Nasib baik aku tersedar.Tu pun sebab kawan2 aku yang macam tak berapa serasi dengan dia.Thanks guys.I owe you guys big time.

Wahai encik roverz,aku bukannya nak carik gadoh ke ape dengan kau,cuma aku harap kalau kau add aku tu sebab kau nak kawan dengan aku,aku benarkan.tapi,kalau kau add aku sebab kau nak buruk2kan aku,sorry dude,aku takkan benarkan. :)

“ Ejakan saya MAHATHIR terbalik. RIHTAHAM. Salah! Jawapannya; M.A.H.A.T.H.I.R.T.E.R.B.A.L.I.K.”

Post a Comment