Thursday, July 16, 2009

Lolz.

Aku rasa macam nak tergelak pun ada skang ni.Biasalah,aku memang banyak gelak pun dari dulu.Merepek je banyak.Cuma zaman kegelapan aku dulu (4 tahun ITU) aku kurang ketawa yang ikhlas.Sumpah aku cakap.Seriously memang aku kalau ketawa pun kena tunggu orang buat lawak basi baru aku gelak.Most of the time,mesti aku serious je manjang.Conversation pun serious punya conversation.Macam aku cakap dengan perdana menteri je.Serious matters only,ok. ;p

Skarang,aku tak cakap ape2,orang tak cakap ape2,pun aku boleh gelak.Gile kan?Ya.memang aku gila.Kurang waras orang cakap.Tapi tak pe,aku bersyukur.At least aku gelak memang ikhlas.Tak de la memain or orang puteh kata ‘Fake a smile’ :)

Best nya hidup ni.Tapi,kadang2 ada yang tak best jugak.Cuma yang tak best tu,aku akan jadikan dia best jugak lah.Dengan menjadikan ia sebahagian dari hidup aku jugak.Kira macam buat sampai bagi aku terbiasa lah dengan benda tu.Tak pe,aku cepat cope with everything and even everyone.So,tak perlu nak rasa guilty kalau ada sape2 yang rasa dia telah merubah hidup aku.Memang aku akan ikut aliran arus korang dengan sekelip mata tanpa korang rasa pun perubahan kat aku.

Post a Comment