Monday, July 6, 2009

Mood.

Argh.Aku dah tak de mood nak main ape2 skang ni.Macam hilang semua mood aku.FB ke,MS ke.Even nak check emel pun aku dah tak de mood.Aku nak cepat2 masuk kelas,blaja balik.Aku rindu nak study balik.Aku rindu nak g kelas.Yang aku tau,aku nak menaip,menaip dan menaip.Takut nanti banyak pulak posting blog aku kang.Bukannya ada orang nak baca pun.Orang pun naik bosan baca benda2 emo je.Sebabnya aku pernah je baca blog sorang ni,posting penuh dengan posting emo2.haha.sampai aku naik muak dan bosan baca.

Argh.Harap2 muncul sesuatu yang baru dalam hidup aku.Tak kesah lah ape pun.Im bored with my life now.Pretty boring dah. :S Apa yang baru ek yang aku boleh buat skang ni?Hurm.Maybe aku boleh g jogging?Or baca buku novels?G lepak starbucks 3 jam then balik umah?Or even lepak coffee bean?hurm~ Ntah.Semua tu macam benda lama yang aku buat…

Post a Comment