Tuesday, July 28, 2009

Raya raya

Haha.Puasa pun tak lagi,dah gatai nak raya.Alah,tak pe.semangat tu kena ada. :P Sebenarnya aku try search untuk online boutique yang jual baju kurung untuk Mas ni ha.ish.kesian dia raya di perantauan.dah tu baju kurung pun tak beli lagi.mana la nak ada kat sana kan?nak mintak parents beli,memang mintak maap la ye,nanti corak tak cantik.haha.bunga besar2 macam ala ala village gitu. ;p

Aku search2 lah,jumpa memang jumpa.Tapi macam tak tau site tu berfungsi lagi ke tak ke.Dah tu macam tak tau la boleh ke tak derang shipping kat Aussie nun.isk.Aku pun tak pasti.Yang ada tu pulak memang cantik2 [tengok dalam gambar je la.nampak cantik] takde citarasa orang veteran langsung lah senang cite.

Salah satu site dia aku jumpa ni ha –> Baju kurung online tapi aku tak pasti dia jual lagi ke ape ke,shipping dia ape semua.Site yang lain macam tak berapa menarik.Tapi boleh je la nak tengok.Mas,kau search je buy baju kurung online shipping to Australia.haha. :P Itu la key words aku pakai.Ntah kuar ape tah.Tak banyak sangat pun la.Ala weh,balek je la sini wehh~ :D Sminggu pun jadi la… :D

4 comments

  1. wow... jauhnye nk shipping..sampai ke aussie...
    insyaAllah ade la rezeki dia nanti..

    btw.. kak rissa nye baju raya dh tempah lom??
    or beli ciap jew nnt

    ReplyDelete
  2. Hehe.Tu lah kawan akak tu ha study sana.tu yang nak shipping sana tu.isk.dah la raya tak cuti. :(

    Baju kak risa tak pe je,last2 minit pun jadi la~ haha. :P

    ReplyDelete
  3. Weh,klau dia hanta dkt around m'sia je pun,ok la..post kat umah aku,nnt aku suruh la amak aku post dkt sini...waaaaa~aku nak balik raya,tapi minggu tu aku ada kelas,assignment due..&&^*^^&%&%&!!!!

    ReplyDelete
  4. haha..kalau nak around malaysia memang ada banyak aku rasa weh.tapi kau la kena pilih betul2 kang.aku takut saiz kang lain macam plak kang.isk

    ReplyDelete