Monday, July 6, 2009

Sakit Hati

Aku sangat sakit hati.Sebabnya ada orang yang buat aku sakit hati.Aku sakit hati sebab dunia ni tak adil.Dan selalunya ketidakadilan tu mesti berpihak kepada aku.Kenapa aku ek?Aku ni memang sebenarnya ditakdirkan malang dari dulu agaknya.Yelah,dengan kawan pun skang aku dah tak boleh nak contact sangat dah.Ada ‘curfew’ kat situ kononya.Kawan aku sendiri.Kawan baik aku sendiri.Ape jenis manusia tu yang tak bagi orang lain contact orang lain?binatang la kot.kalau dok melayan perasaan tu sangat,memang jadi macam2.Sebab tu aku tak suka melayan perasaan aku sangat.Kalau aku layan,memang dah lama kau parah.

Aku jenis yang revenge.Seriously aku meneliti ape orang buat kat aku,then aku balas balik kat orang tu.Baik cara kasar,ataupun halus.Oleh itu,bersedia je lah.Aku ni,banyak akal.Sangat lah licik.

Orang kalau lagi dikekang,lagi tu lah dia akan buat benda yang dikekang tu kan?Contoh terdekat mat rempit.mat2 rempit ni lagi di kekang jangan buat lumba haram kat jalan raya tu,tapi lagi dibuat kan?Manusia memang macam tu.We love dangerous things,don’t we? XD

Oh love,oh boy,oh long john~ ape aku merepek ni Anfaal?

Post a Comment