Saturday, July 4, 2009

Tak sempat.

Aku tak sempat nak blog smalam. :) Sebabnya im having a girls day out!Yeah~ Dengan Mas and Fau~ hihi.Ugh.Memang satu hari yang best!

Mas datang amik aku pukul 2pm.Then,terus amik Fau.and then g OU sebab Mas nak makan kat Delicious.Aku order Carbonara,Fau order Lasagna and Mas pulak order speghatti ape tah ada seafood. :D Wah~ sedap sedap~ haha.Air pulak masing2 air teh tapi lain2 rasa.haha.aku punya iced peach tea,Fau iced lemon tea dan Mas hot lemon tea.Masing2 makan la.Senyap je.Then,amik2 gambar banyak2.Haha.Gambar ada kat kamera Mas~ XD

Lepas makan,ingat nak g kat batting cage tu.Tapi tempat tu cam kena renovate je.Maybe derang nak tambah bumbung kot.So,kira tutup la tempat nya.Tak jadi g,turun balik.Mas nak cari ape tah vacuum bag.so g la kat Parkson tu.hehe.Then, jalan2 dalam ou.Mas dapat idea nak g urut.hehe.Memula ingat kan nak g kat bawah OU tu.kat Massage Thai tu.Tapi Mas cakap situ sakit la ape la~ So,g kat tempat Mas slalu g tu kat TTDI.Dekat je la dengan umah Mas.Nak dekat 50min jugak kot dok urut kaki.Uish.Agak menyakitkan.haha.Ada gambar Mas amik.Nanti kalau dia dah upload aku masukkan kat sini kasi tengok. :P

Lepas urut,g balik umah Mas jap.Sesi buat rambut bermula~ Mas curlkan rambut aku.Sebab rambut aku dah straight dah..tanak la straight.hehe.Buat la curl~ Pandai Mas dok buat.haha.Boleh bukak saloon~ :P Kalau kau bukak saloon,aku g hari2.aha.kasi diskaun tau! XD

Lepas buat rambut aku dengan Fau (Fau streaighten je),singgah OU jap.Mas nak g money changer then terus g amik Intan kat umah dia.G uptown,tunggu Kat.hehe.Kat makan kat uptown tu,ktorang nak makan kat Kg Baru so ktorang just minum air je la.

Lepas uptown,g Kg Baru terus.Wah~ best2.Bawak laju2.haha.Sampai ada satu keta ni ingat Mas nak race dengan dia.haha.bongok. :P Sampai je Kg. Baru,nasib baik ada parking.Memang cukup nasib baik ada meja+kerusi cukup2 untuk 4 orang.haha.Makan,makan,makan.

Then,Mas anta aku balek umah~ XD Satu hari yang walaupun nampak cam tak de banyak benda buat,tapi still worth it! XD

Thanks Mas!

Post a Comment