Monday, July 6, 2009

tumblr.com –> Credits to Ariff Asyraf.

Aku just nak introduce satu lagi blogging/twitting site nama tumblr.Asyraf yang introkan kat aku web ni.thanks thanks.Agak tepat pada masanya pulak tu sbenarnya.Aku dah la tak de mood nak ber FB dah skang ni.nasib baik ada tumblr ni.Boleh lah jugak mengubat hati aku yang lara ni kononnya~ :)

Kat situ,aku akan gunakan untuk posting lagu yang aku suka dengar beserta lirik skali *kalau aku rajin nak cari lirik dia lah* dan aku akan gunakan untuk posting ala-ala twitter which is macam short quotes ke ape ke.kalau aku macam malas nak type panjang2 kat blog ni,aku akan update sana. :)

Take a look at the web lah. –> tumblr 

Ni account tumblr aku –> anfaalridhuan[at]tumblr

Post a Comment