Sunday, July 19, 2009

Wootwoot~

Hehe.Harini aku bangun lewat~~ Lewat tu macam dalam pukul 1pm baru aku bangun dari katil aku.Haha.Seblom tu aku baring2 atas katil.Tertido la ape la semua.Teringat dulu kalau kat Uniten,aku bangun je mesti on TV.Haha.Senang lah ada bilik sendri.Aku suka.Then bangun gosok gigi mandi ape semua,lepas tu bukak laptop and then masuk http://aibob.Wah rindunya aku zaman kegemilangan aku dulu.Aku jarang balik rumah,so mak ayah aku lah g Murni hantar aku punya comforter dengan bagi duit elaun aku.Best nya,aku rindu suasana sunyi kat Murni time hujung minggu.Senyap gila.Tapi akhir2 tahun lepas ada nigger masuk Uniten so yang perempuan duduk kat level 2,bawah level aku je.Bising tak payah cakap la,jerit musik bukak macam gile kuat.Derang buat macam hometown derang sendri je.Dengan jalan tak pakai baju,pakai tuala je.Ew.Kalau cantik2 macam Beyonce tak pe ah jugak..Ni dah la tut~~~ *aku tak nak type sini.bahaya.hahaha.*

Argh.Rindu nya aku nak tengok drama malam2.Aku dengan Qila panggil Drama untuk scene-scene kenderaan kena tahan lepas pukul 12am kat guardhouse.Since bilik ktorang mengadap guardhouse,memang nampak la semua.Haha.Satu time tu,lepas bulan puasa,ada ramai je nak masuk lewat.Fuh~ best gile tengok derang macam siap gado2 dengan guard la ape.Tengok bf derang hantar then ada satu time tu guard tak bagi masuk langsung,so terpaksalah si bf ni amik balek awek dia tu bawak g jalan2 sampai pukul 5pm baru boleh masuk balek.haha. :D Drama~

Hehe.Aku sbenarnya tak tau nak type ape.Tak pe lah.Later aku update lagi pasal kenangan aku kat uniten dulu.Dari foundation sampai la skang ni.hehe.Ingat,aku masih student uniten terchenta. ;p

Post a Comment