Tuesday, July 14, 2009

Yebedabedu!

Yay!At least i have completed 1/3 of my new sem here in uniten.Stage one is completed.Adding the subject for FYP2 and find a new supervisor.So now,my supervisor is Ms Masyura.Hehe.She’s cool.Infact she knows what im good at and not good at.It’s easier to communicate with her i think.Dia tersangat lah ROCK!So,im going back to uniten next week.On monday.To submit my proposal.Im doing a new project.So,I must start from the bottom.That means im doing FYP1 & FYP2 in one semester.Oh God help me!

I went to registrar at first,because in the web it says that to those who didn’t have ticket to do Add/Drop must pay the registrar a visit.But then when i arrived there,the people at registrar said that i have to go to ITMS.WTF.Baik dari awai cakap g ITMS!!Time nak g registrar tu,nak masuk lift,aku terserempak dengan Aswad and his friend.Wow.Aswad,anda sudah chubby!!!Lama tak jumpa. :) Then,at ITMS,met with them again.Derang boleh plak nak fikir2 lagi nak add ke tak FYP2.Uish.For me,I really want to finish this soon.Really really soon!!I want to grad. :D And start working?No.Maybe persue to other degree.Tak nak kerjaaaaa!!!! :P haha.Oh yeah,and then i met with eryn.Lama gila tak jumpa minah ni.Kenal dia time tu kat yang gotong royong kat johor tu.Hehe.wah~ dalam 2 tahun lepas.Time tu si Saiful jadi MPP Uniten lagi.Kenal Saiful?Alah,yang popular dengan sodomize tu. :P Ada je aku amik gambar dengan dia,untuk paper The Star.Biasalah,kalau Saiful punya project,kalau tak de press,tak sah.Memang WAJIB kena ada press ye.Sebab tu lah dia suka kot bila kena sodomize tu.Ape aku merepek.haihs.Haaa~~ lepas aku jumpe supervisor aku tu,kat parking lot uniten,aku terserempak with Yana and Eza.Haha.Adoi lah.Aku rindu zaman duduk uniten dulu.Yana!Nanti aku nak tumpang duduk rumah kau weh~Rindu nak masuk Murni. ;p

Lepas aku dah settle hal aku kat uniten,aku terus g Airfoil kat KD.Went there to see Irfan.Brought him out for lunch at McD and then send him back.After sending him back to Airfoil,I went to IKANO.Nak repair specs mama Irfan.Skru kan je.10 min cam tu je repair.Then,aku tak tau nak buat ape,I went to Starbucks.Macam biasa,im now addicted to Venti Mocha Frappuchino Blended.But still,aku suka Coffee Bean punya lagi.Lagi sedap~ :D Ah~ dah lah hujan,so aku tak nak g Coffee Bean kat The Curve tu.Aku duduk kat Starbucks je la.Tengok2,aku terjumpa Vince AF tu.Hahaha.Adeh.adek dia dah besar.Tapi aku tak ingat yang mana.Dulu kecik je.Vanessa pun ada skali.and uncle Chong.Ah~ derang tak ingat dah kot kat aku.Yela dah 7 tahun kot.HAHA.kalau aku tunjuk banner tu mesti derang ingat balek. :P Time tu,Vanessa n Pamela pun tak cantik sangat lagi dan tak femes lagi.

Cepat nya masa berlalu~ Ipan Nyet!!!!Aku rindu sama kamu~~ Kangen banget sih~~ XD

Post a Comment