Thursday, August 20, 2009

FYP2 ii

Eh.Ada ke title FYP2 i?Haha.Tak pe lah tibai je la ek.Al kisahnya aku ke Uniten tadi petang.Berjumpa dengan supervisor aku.Tunjuk ape yang aku dah buat,progress semua lah.So,memandangkan aku tak dapat feedback dari Ms Masyura lagi untuk interface aku emelkan ke dia dulu,aku buat Authorware tu sikit2la dulu.Basic2 la.Info ape semua tak letak lagi.So,aku tunjuk je la yang tu.Dia kata interface ok.Color semua dah ok dah.Tak perlu fancy2 sangat.So,lega la aku dengar.At least ada satu benda yang aku dah buat betul dah.Tak payah nak ragu2 lagi. :) So,lepas ni aku boleh proceed ke stage seterusnya.Ms Masyura suruh aku buat video untuk projek aku ni lah.Memang dalam proposal aku ada kata nak letak video.Hurm.InsyaAllah sebelum raya aku try la siapkan semua video yang kena ada tu.Hehe.Sebabnya Ms Masyura pun nak sebelum raya kalau boleh.

So,lepas dah discuss,scope aku pun ok.Tak payah tambah2 lagi,aku pun keluar dari uniten.Menuju puncak!Cheh. :P Menuju ke The Mines.Nak jumpa sedara aku.Mak aku pesan bagi ape tah untuk makcik aku.So,aku g lah Secret Recipe sana tu.Dia kerja kat sana.Hehe.Lepas jumpa,aku macam lapar dan dahaga.So,duduk dan makan kat situ.Irfan pulak kena overtime.Tak dapat la aku nak 3g call dengan dia.Tunjuk yang aku dok makan Secret Recipe ni.Haha. :P (Niat nak blagak je aku ni kan?haha) Takpe lah.Duduk2,sembang2 skejap then aku pun mengambil keputusan untuk blah dari Mines.Memandangkan jalan pun memang comfirm jam la mana2 pun.Aku bawak slow and steady jela.Tapi,tengok2 *macam biasa la aku memilih jalan yang kurang jam* jalan smooth gila.Sampai kat Hartamas tu.Bermulalah jam yang teruk.Biasa lah kat situ.Aku memang tau,memang akan jam.Tapi aku suka lalu situ sebabnya kereta dia best2 kat situ.Kalau sangkut dalam jam pun,mau ada Ferrari kat seblah sedap je mata memandang kan?Hehe.Aku pernah nampak keta yang pelik2 jugak time sangkut dalam jam kat Hartamas tu. :P So,nak di jadikan cerita,time2 jam tu aku snap gambar and post kat FB aku pakai FB mobile.Hehe.Suka aku.LOL.Ni ha gambarnya.

IMAG0020

So,dah tu aku masuk LDP.Jam balik kat situ.Sebabnya tol dia tu ha banyak sangat tapi lane tak tau lane mana satu.Menyampah betul aku.Sampai nak dekat 5 kereta masuk depan aku macam tu je.Dengan ada yang tak bagi signal.Aku ape lagi,snap aa gambar.Haha. :P

IMAG0025 IMAG0028

*Baik hati tak aku?Bagi je semua keta ni masuk.Kesian aku tengok keta wira tu.Pakcik yang bawak.*

 

P/S: Selamat berpuasa kawan-kawan!Puasa jangan yang yok plak!Haha. :P

Untuk geng-geng saya,mari berbuka bersama2 nanti.Cepat buat planning!

2 comments

  1. Jom,ahad ni!
    hahaha...
    aku bosan la..aku ada cuti seminggu ni

    ReplyDelete
  2. Hahahahahahhahahahahaha..jom jom jom jom.Kau nak amik aku ke aku jumpa kau kat umah?
    hehe. :p

    ish.aku lagi la weh...bosan teramat ni.projek nasib baik la jalan.tu pun mak ayah aku kata aku tak buat projek.Ramai kata aku tak buat projek.padahal aku buat je. :(

    ReplyDelete